Celebklub

Forró hangulat Madonna születésnapján!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 17. 15:34

A világ egyik leghíresebb énekesnője tegnap lett 58. éves. Megmutatjuk, hogyan zajlott a parti! Ráadásul, összegyűjtöttünk nektek néhány olyan érdekességet, amit biztosan nem tudtatok a popdíváról!

Madonna híres a szülinapi partikról. Tartott már bulit Gatsby stílusban, de volt, hogy egy ilyen ünneplés hatalmas botrányba fulladt. Tavaly például a rendőrséget is kihívták a bulizó énekesnőre. Mostani, 58. születésnapját kubai hangulat, forró zene és szexi ruhák jellemezték. A pop királynője is a stílusnak megfelelő ruhába bújt. Mi tagadás, sokan szeretnénk így kinézni a hatvan felé közeledve.

 


Egy videót is megosztott közösségi oldalán, ahol fiával táncol. Roccóval sokáig nem ápoltak jó viszonyt, most azonban úgy látszik, ismét szent a béke.

A jeles esemény alkalmából összegyűjtöttünk nektek néhány olyan információt, amit nem biztos, hogy tudtok a szupersztárról.

Öt éves volt, mikor édesanyja emlőrákban elhunyt, édesapja a házvezetőnőjüket vette ezután feleségül.

 


Példaképe Paul Farmer. Ő egy orvos és aktivista, aki Haitin újraépítette az egészségügyi ellátórendszert még a 2010-es földrengés előtt. Ugyanezt egyébként megtette Ruandában is.

Legboldogabb akkor volt, mikor megszülettek gyermekei Lourdes, Rocco, David és Mercy.

A titkos szépség tippje az, hogy minden reggel jeget rak a szemeire.

Klausztrofóbiás, nem szereti a zárt tereket és a nagy tömeget. A villámlástól pedig egyenesen retteg.

 



Egy biztos, Madonna egy olyan szupersztár, aki évről évre tud újat mutatni, divatot teremteni, csodálatot és felháborodást okozni egyszerre.

Ezúton kívánunk neki nagyon boldog születésnapot!

Ha érdekel, hogyan lehet valakiből díva, és kik azok a nők, akiket Madonnán kívül botrányok, extrém öltözetek és világhírnév jellemez, kattints a videóra!

Forrás: Wmagazine
Képek: Instagram, Tumblr
#Celebklub#madonna#ünnep#születésnap#botrány#rocco#popdíva#parti#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk