Celebklub

FOTÓK - Így még sosem ünnepelt a Szulejmán szupersztárja!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 16. 13:00

A csodaszép Meryem Uzerliről senki se mondaná meg, hogy most töltötte be 33. életévét. Az ünnepségen készült fotókat elnézve fergeteges buliban volt része a színésznőnek.

A sorozat fenséges szultánája gyönyörűbb, mint valaha, ami talán nem is olyan véletlen. A török művésznő most forgatja legújabb sorozatát, emellett párkapcsolata is révbe ért.

 

Egy pillanat... on


Úgy tűnik, lelkileg is rendbejött a színésznő, pedig nem volt ez mindig így. Az igazság az, hogy a mai nap sem tisztázódott, hogy pontosan miért hagyta ott idő előtt a nagysikerű Szulejmán sorozatot. A hírek szerint Meryem nem bírta a hosszú forgatásokat, a munkával járó stresszt, de az a pletyka is szárnyra kapott, hogy az egyre népszerűbb színésznő nem tudott megegyezni a produkció készítőivel a gázsit illetően.


Mindenesetre mostanra már nyoma sincs a nehéz időknek. Sőt, a török sztár kifejezetten jókedvűen és vidáman ünnepelte saját születésnapját. A bulin volt minden, ami szem-szájnak ingere. Csupacsoki és szeretet:

 

Egy pillanat... on


A képen jól látszódik, hogy a színésznőt elhalmozták minden földi jóval, aminek Lara, Meryem kislánya is rendkívül örült.
 

 

Egy pillanat... on

A partira rengeteg barát érkezett, akikkel sok mókás fotó is készült.

 

Egy pillanat... on


Nincs mit tenni, egyszerűen imádjuk a színésznőt, pláne a sorozatbeli karakterét. Hürrem mimikája verhetetlen, a szultána arcáról minden leolvasható, a grimaszairól már nem is beszélve. Természetesen ehhez hozzátartozik a magyar szinkronjáték is, ami egyenesen összenőtt a színésznő által megformált szereplővel. Nemrégiben ellátogattunk a Szulejmán szinkronforgatására, ahol elcsíptük Hürrem magyar hangját.

forrás/képek: Instagram
#Celebklub#születésnap#buli#parti#szerelem#Barátok közt#színésznő#meryem uzerli#Szulejmán#sorozat#történelem#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk