Celebklub

Fantasztikus titkot árult el hazánk legismertebb női DJ-je – Neked is leesik majd az állad!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 15. 12:40

Julia Carpentert nem kell bemutatnunk, Magyarország egyik legsikeresebb lemezlovasa, aki bájával és szerénységével mindenkit levesz a lábáról, zenéjéről már nem is beszélve. A Story Extra stábja ő hozzá is bekopogott, így beleshettünk otthonába, a legkupisabb szobába, és rákérdeztünk, hogy kisfia lesz-e vagy kislánya.

Az éjszakázás egyik legnagyobb hátránya, hogy az ember bioritmusa igencsak felborul. A fordított életmód nem egyszerű, hiszen az emberek többsége már hajnalban úton van, míg valaki csak akkor kerül ágyba. Julia sem kivétel, hiába a munkája a hobbija, számos nehézséggel kellett szembenéznie.

 


„Hozzászoktattam magam ahhoz, hogy hétfőtől már korán kelek, reggeli időpontban, és rendes időben fekszem, éjfél körül." 
 

 


Nem is gondolnánk, de a lemezlovas hölgy már tizenkét éve van a pályán, és most ért el karrierje csúcsára. Julia élete viszont négy hónappal ezelőtt válaszút elé ért, marad a zenélés mellett,  vagy a világ egyik legcsodálatosabb dolgát vállalja, és édesanya lesz. Döntéséről rajongóinak is beszámolt:

Az idő meg csakúgy szalad, ugyanis a gyönyörű DJ már a negyedik hónapban jár. Arra a kérdésre, hogy kislányt vagy inkább kisfiút szeretne-e, igen határozott választ adott a fiatal kismama. 


„Inkább fiút… de tudod, ahogy egyre jobban mész bele a terhességbe – most már negyedik hónapba lépek be – úgy inkább arra gondolok, hogy mindegy, csak egészséges legyen.” 
 

 


A kérdezősködés itt még nem ért véget. Ha kíváncsi vagy arra, hogy Julia Carpenter szerint mi a siker kulcsa, és miért olyan rendetlen lakásának egy bizonyos része, kattints a videóra! 
 

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#Karrier#édesanya#szülő#dj#lemezlovas#julia carpenter#story extra#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk