Celebklub

Top 5 outfit ötlet sztárjainktól!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 14. 15:00

A meleg hónapokban bizony nem egyszerű felöltözni. Íme, öt szuper outfit ötlet öt gyönyörű hírességtől, amivel garantáltan sikered lesz!

Nyáron nem könnyű stílusosan és divatosan öltözködni. Valljuk be, ilyenkor fontosabb, hogy szellőzzön amit viselünk. Azonban nem járhatunk mindenhova fürdőruhában, ezért jó ha gardróbunk mélyén lapul néhány szett, amit azonnal magunkra kaphatunk. Ehhez válogattunk nektek néhány ötletet. Lássuk sztárjaink miben feszítenek.

Kirándulni mennél? Esetleg egy hosszabb sétára? Ilyenkor a legfontosabb szempont a kényelem! Nádai Anikó, a ValóVilág powered by Big Brother egyik leendő műsorvezetője, remekül kombinált színekkel sportos és elegáns egyben!

 


Ha partiról van szó, jöhet az örök kedvenc: a kis fekete! Bár ez szín nem kimondottan nyárra való, ennek ellenére nem érdemes róla lemondani! Egy esti partin pedig egyenesen kötelező viselet kedvenc magassarkúnkkal. Szabó Zsófi, a Story Extra műsorvezetője, egyszerűen észbontó ebben a ruhában!

 


Ti is oda vagytok a mesékért? Akkor ez az outfit garantáltan elrabolj a szívetek. Dukai Regina ruhaszettje azonban nem csak rajzfilmrajongóknak való, hiszen igazi csajos viselet!

 


Kiss Ramóna ruhája a legjobb példa arra, hogyan ragyogjunk egy partin. A fehér egyébként is a nyár színe, amihez bármennyire is meglepő, sötét kiegészítőket ajánlunk. A Barátok közt sztárja egy gyönyörű fekete szandállal dobta fel overálját. A ruhadarab most hatalmas divatját éli, ráadásul sokféleképpen viselhető.

Hasonlóan vélekedik erről Debreczeni Zita is, aki egy farmer overalt húzott magára. A nyaralás elsődleges célja, hogy jól érezd magad, éppen ezért merjük bátran ajánlani ezt a szettet. Egyrészt a farmer soha nem megy ki a divatból, másrészt kényelmes és trendi!

 


A gyönyörű fotósra egyébként rendesen rájár a rúd. Nemrég hackertámadás áldozata lett, de előtte pár nappal szó szerint meg is lopták.

Ha érdekel mi történt pontosan Zitával, kattints a videóra!


Forrás/Képek: Facebook
#Celebklub#nádai anikó#debreczeni zita#szabó zsófi#story extra#lékai-kiss ramóna#Barátok közt#dukai regina#outfit#divat#trend#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk