Celebklub

Szilágyi Áron megható üzenete

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 11. 10:41

Hazánk kardvívó büszkesége az első magyar sportoló 1948 óta, aki az ötkarikás játék zászlóvivőjeként olimpiai aranyat nyert, emellett ő a harmadik magyar kardvívó, aki megvédte olimpiai bajnoki címét. Szilágyi Áron szívhez szóló üzenetet tett közzé csodálatos teljesítménye után.

„A döntő után azt nyilatkoztam: áldott vagyok, hogy ez az élmény és érzés másodszor is megadatott nekem. 
Ám legfőképpen azért vagyok áldott, mert egy pillanatig sem voltam, vagyok egyedül, fantasztikus emberek vesznek körül és segítenek a mindennapokban, hogy újra és újra elérhessem és megvalósíthassam álmaimat!
Köszönöm szüleimnek, testvéreimnek és családtagjaimnak a szeretet és türelmet, boldog vagyok, hogy örömet okozhattam nektek! 
Köszönöm az engem körülvevő szakembereknek, csapattársaimnak a közös munkát, akaratot, hitet, profizmust: Decsi András edző, József Bodnár masszőr, Áron Kiss erőnléti edző, Viktória Faludi és Róbert Kárpáti pszichológusoknak, korábbi edzőimnek, Gerevich Györgynek és Somlai Bélának, a STRONGAA menedzsmentnek - ez a siker a tiétek is!
Rendkívül büszkévé tesz, hogy másodszor nyerhetek aranyérmet klubom, a Vasas SC színeiben, ahol 9 éves korom óta sportolok és ahová örökké tartozni fogok! Csodálatos volt látni és most már átélni, hogy a magyar vívás szebbnél szebb eredményeit Rióban, mindannyian boldogok és büszkék vagyunk, hogy tovább tudtuk vinni a magyar vívósport tradícióit!
Köszönöm valamennyi szponzorom, partnerem támogatását, amelyek megnyugtató hátteret és biztos jövőképet adnak számomra, hogy nekem csak a sportolásra kelljen koncentrálnom. (...) bízom benne, hogy sok közös sikert érhettünk még el együtt!
Nem tudom sajnos egyesével megköszönni a jókívánságokat, bátorító és gratuláló üzeneteket, amelyeket az olimpia előtt, alatt és a döntő óta kaptam Tőletek! Megható volt az a tudat, hogy ennyien szurkolnak nekem, milyen sok szív dobban értünk, s főleg, mennyi embernek okoztunk örömöt! Ha tehetném, mindenki adnék egy darabot az aranyérmemből, mindenkihez juttatnék azokból a csodálatos érzésekből, amelyek bennem kavarodtak a magyar himnuszt hallgatva a dobogón. Ám ezt megtehetem innen, a távolból is: tiszta szívemből köszönöm Nektek, a világ legnagyszerűbb szurkolóinak!
Ne feledjétek, az olimpia még nem ért véget, megannyi nagyszerű sportoló áll készen arra, hogy megvalósíthassa álmaimat. Kívánom nekik, hogy ez sikerüljön, szükségük van nekik is arra a buzdításra, amelyet én is kaptam!
Hajrá, magyarok! Hajrá, Magyarország!”

 

Ha kíváncsi vagy, miért rajong titokban Szilágyi Áron, nézd meg a videót!

forrás: Facebook
#Celebklub#szilágyi áron#olimpikon#olimpia#riói olimpia#olimpiai bajnok#vívó#aranyérem#győzelem#Sport#verseny#kardvívó#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk