Celebklub

Taylor Swift a legjobb barátnő a világon?

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 9. 13:20

Az énekesnőről jó ideje csak a szerelmi kalandozásai miatt hallhattunk, most azonban izgalmas ajándékot adott egyik legjobb barátnőjének, a modell Karlie Klossnak. Hogy mi volt az? Megmutatjuk!

Swift általában mindig megbízható forrás, ha izgalmas hírekre lenne kíváncsi az ember, a rajongói nem véletlenül imádják annyira, hiszen szereti velük is megosztani élete izgalmas részleteit.

Az utóbbi időben persze már nem a koncertjeitől és a rajongós cukiskodásaitól volt hangos a sajtó, hanem az újabb „világraszóló” szakításáról. Calvin Harris-szel ugyanis titokzatos okok miatt búcsút intettek egymásnak. Ez már önmagában is meglepő hír volt, az viszont még inkább, hogy nem sokkal ezután Tom Hiddlestonnal kapták lencsevégre, akivel egy tengerparton romantikázott.

A nyár nagy része így az új szerelem jegyében telt. Persze, sokan voltak, akik kételkedtek a párosban: rengetegen tippeltek arra, hogy csak új videóklipjét forgatja a színésszel vagy csak szimplán az egész világot jól át akarják ejteni.

Bármi is legyen, Swift július 4-én tartott buliján még mindig nagyban tomboltak köztük az érzelmek.

A leggazdagabb sztárok között helyet foglaló énekesnő most egyik legjobb barátnője, Karlie születésnapján sziporkázott. Az amerikai rapperrel, Nelly-vel léptek fel közösen, hogy meglepjék a szülinapos lányt. Nelly leghíresebb számát, a Dilemmát adták elő, amit végig flörtöltek a szöveg kedvéért, sőt az énekesnő még egy idegen srác arcára is nyomott egy puszit.


Hogy Hiddleston ekkor hol bujkált, azt nem tudni.

Természetesen nem ez az első eset, hogy Swift igazán nagy meglepikkel készül a szeretteinek. A szülinapokra amúgy is nagy hangsúlyt fektet, de a rajongói sem maradhatnak ki a szórásból. Legutóbb egy esküvőn lepte meg a boldog párt, akikkel közös képeket is lőttek. Ennél nagyobb boldogság ritkán érheti egy rajongót, nemde?


Képek: Instagram

#Celebklub#taylor swift#modell#énekesnő#születésnap#meglepetés#koncert#fellépés#nelly#tom hiddleston#calvin harris

Címlapról ajánljuk