Celebklub

5 szuperszexi nyári ruha ötlet sztárjainktól

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 9. 17:00

Neked is gondot okoz, hogy mit viselj a nyári hőségben?  Íme, 5 fantasztikus tipp, hogyan maradj szexi és stílusos a kánikulák idején is. Egyenesen kedvenceink gardróbjából!

Bármennyire is imádjuk a legmelegebb évszakot, a forróság mindenkit próbára tesz. Az egy dolog, hogy a sminkről ajánlatos szinte teljesen lemondani, de a megfelelő ruha kiválasztása sem megy mindig úgy, mint a karikacsapás. Van, hogy túl rövid, esetleg nem is túl kényelmes, sőt akad olyan is, amiben meg sem bírunk mozdulni. Egy biztos, viseljünk bármit, fontos, hogy ruháink anyaga megfelelően szellőzzön és megmaradjon a komfortérzetünk. Lássuk, sztárjaink miben feszítenek a perzselő napokon.

Kiss Ramóna rucija minden szempontból tökéletes. Sportos, mégis nőies viselet, és ami még ennél jobb: egy kényelmes sport- vagy vászoncipővel kombinálva is igazi csajnak érezhetjük magunkat!

 


Tücsi overálja egyszerre kényelmes, laza, mégis észveszejtően szexi. Az ehhez hasonló egyszínű darabokat a manapság nagy népszerűségnek örvendő színes, mintás toppokkal dobhatjuk fel leginkább.

 


Ha nyár, akkor itt a forró nacik ideje! Ezt a falatnyi ruhadarabot mintha Dj DoTinak találták volna ki. A magasított derékrész pedig még inkább kiemeli nőies vonalainkat. Ám, ne feledjük, nem mindenkinek áll jól és fontos, hogy megfelelő kiegészítőkkel viseljük!

 


Az év legmelegebb időszakában a vidám mintáké a főszerep. Ami tény, az tény, Dukai Reginának minden jól áll. Hát még ez a virágos ruha, ami gyönyörű csipkével van megbolondítva. Kell ennél több hölgyeim?

 


Pintér Adát legtöbbször sportos szerkókban láthatjuk, ám most egy gyönyörű selyemruhába bújt. Egy ilyen viselet húzott derekával és mély dekoltázsával, tökéletes választás lehet egy nyár esti randihoz.

 


A fesztiválszetted már megvan? Szépségkirálynőink bemutatták a legmenőbb összeállításokat!

Ha ötletet merítenél, kattints a videóra!

Forrás/Képek: Facebook
#Celebklub#dukai regina#lékai-kiss ramóna#dj doti#tücsi#ada#pintér adrienn#divat#nyár#szett#ruha#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk