Celebklub

Káprázik a szemünk?-Sztárcsemeték, akik le sem tagadhatnák édesapjukat!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 6. 18:00

Kíváncsi vagy, hogy mennyire hasonlítanak sztárjainkra a gyermekeik? Melyik tini titánt jobb már most megjegyeznünk és hogy vajon ki emlékeztet szívbemarkolóan az egyik kedvencünkre? Vajon te felismernéd ki kinek a csemetéje? Mutatjuk!

David Beckham és Brooklyn Beckham

 


Az ifjú Beckham csemete már most olyan híres, mint édesapja, bár egyelőre inkább a mama Victoria Beckham babérjaira tör, egyre nagyobb modell karriert befutva. Ehhez pedig egy igazi sztár barátnő is dukál, jelenlegi partnere Chloë Grace Moretz színésznő.

Pierce Brosnan és Sean Brosnan

 


Ha már úgyis nagy kérdés, ki legyen a következő 007-es, mi bátran ajánlanánk Brosnan fiát. Sean ugyanis van olyan sármos, mint a papa.

Jude Law és Rafferty Law

 


Az angol színészt mintha klónozták volna, fia Rafferty Law annyira hasonlít rá. A 16 éves fiú előtt nagy jövő áll modellként, kíváncsian várjuk, vajon a színjátszás is megfertőzi-e.

Clint Eastwood és Scott Eastwood

 


Kár lenne tagadni, ez a kedvenc apa-fia párosunk, akik egymást sem tudnák letagadni, hiszen meghökkentő a hasonlóság. Ugyanaz a fél mosoly, az érces tekintet és persze az eszméletlen arcél.

Tom Hanks és Colin Hanks

 


Ismerős neked a fiatal srác valahonnan? Csak nem? Hiszen pont úgy néz ki, mint Tom Hanks fiatalon és ráadásul még a nevük is egyezik! Bizony, Tom Hanks fia, Colin lassan utoléri a papát népszerűségében, de még mindig kevesekben tudatosul, hogy rokonok, pedig csak rájuk kell nézni!

John Lennon és Sean Lennon

 


A Beatles egykori tagjára fia megszólalásig hasonlít. Hogy miért mondjuk ezt? Mert Sean Lennon, Yoko Ono és John Lennon közös gyermeke, nemcsak külsőleg hasonlít édesapjára, hanem zenei tehetségét is örökölte. Több formációban is feltűnt már az évek során, valamint játszik gitáron, dobon és zongorán.

Paul McCartney és James McCartney

 


Szintén a Beatles háza táján leltünk újabb hasonlóságra, ugyanis a rocksztár papa génjei itt is győzedelmeskedtek. Sőt, James McCartney egy interjújában azt is pedzegette, szívesen állna össze és alapítana egy bandát a többi Beatles tag gyermekével. Kíváncsian várjuk!

Forrás: brightside.me
Képek: tumblr.com
#Celebklub#pierce brosnan#david beckham#brooklyn beckham#john lennon#scott eastwood#clint eastwood#tom hanks#jude law#beatles

Címlapról ajánljuk