Celebklub

A NAP KÉPE: íme a Barátok közt sztárjának szülei

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 4. 16:00

A sorozat színészei nem egyszer osztanak meg fotókat saját családjukról. Nyári Dia például a napokban tett fel képet apukájáról és magáról, ahogy átvették a díjat az I love Balaton 2x rendezvényen, a tó átúszásáért. Van viszont valaki, akinek eddig egyszer sem láthattuk a szüleit.

A népszerű magyar sorozatban most zajlanak csak igazán az események: Hannát rabolták el Natasa helyett, Bartha Zsolt egy elbocsátó, szép üzenetet hagyva maga után újra lelépett, Tóbiás irigykedik Zsófi anyai sikerei miatt és Berényi Miklós pedig összeszűrte a levet Júliával.

 


Nem kell mondanunk, hogy mennyire a feje tetejére állt a Mátyás király tér élete. Azért ne ijedjünk meg, hiszen van nekünk egy csodás kis angyalunk, aki minden pillanatban mosolyt csal az arcunkra. Igen, ő a kis Bence, aki szintén olyan „keményen dolgozik", mint színésztársai.

 

 

A Barátok közt Tóbiása egyszerűen odavan a csodaszép kisfiúért, amit meg is értünk:

„Igazi kis kópé. Imádok vele dolgozni, és minden perc egy csoda, amit vele tölthetek!"

 


Laci több képet is megosztott már a csöppség anyukájáról, aki szintén színésznő és sorozatbeli családjáról:  

 


Kiss Ramóna színésznő is élvezi a közös munkát Bencével: 

 


A színészek között valóban mély barátságok szövődnek, hiszen 18 éve forog a kamera nap mint nap. Egyébként a Barátok közt készítői és munkatársai nemrég ünnepelték meg a sorozat 8000. részét. A szép kerekszám alkalmából a jeles napon a fóti Károlyi István Gyermekközpont lakói is részt vettek. Gyönyörű pillanatokat éltek át mind a színészek, mind a vendégek.

Kattints a videóra!

forrás/képek: Facebook 
#Celebklub#család#szeretet#összetartás#kollégák#szülők#józan lászló#nagy tóbiás#bence baba#sorozat#Barátok közt#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk