Celebklub

Dombi durva fotót osztott meg kedveséről

rtl.hurtl.hu

2016. július 26. 15:25

A kedvenc humoristánkról nem mondható el, hogy akár egy lehetőséget is kihagyna, ha viccelődésről van szó. Most egy kérésnek tett eleget, csak az általa kitett kép egy kicsit merészebbre sikeredett. 

Egyszerűen Dombinak találták ki a közösségi oldalakat. Zseniális, ahogy megragadja a jobbnál jobb pillanatokat, és ripsz-ropsz már kint is vannak a szóviccek, a találós kérdések, és azt a rengeteg videó és fotó melyekért odavagyunk. 

Íme:

És itt van például Ingrid, a poéngyáros cicája, akinek saját profiloldala van. Lassan nagyobb a macsesz rajongótábora, mint Dombié. 

Ha már az állatoknál tartunk, akkor ezt a kutyás videót is meg kell, hogy osszuk veletek:

Nem csigázunk tovább benneteket, a legvégére hagytuk az a fotót, mely talán az eddigi legütősebb poénja Dombinak. Ja igen, és ez a szöveg van hozzá:

„Többen kértétek, hogy tegyek egy fel egy közös képet a párommal. Íme. Ez az egyik legjobb közös képünk, bár ő még a reggeli kávéja előtt mindig egy kicsit nyűgös…”

A kép pedig:

Nem kell megijednetek, Dombi párja a képpel ellentétben nagyon is gyönyörű, akivel az idei Story-gálán együtt lépett a vörös szőnyegre. 

Kattints a videóra!

forrás/képek: Facebook 
#Celebklub#fotó#kapcsolat#ismerettség#rajongók#vicc#dombovári istván#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk