Celebklub

Sebestyén Balázst is megfertőzte az új őrület!

rtl.hurtl.hu

2016. július 25. 17:00

Ellepték a világot a Pokémonok. Bizony, lehet ezt szépíteni, de szinte minden országban kitört a Pokemon-láz, és úgy tűnik, hazánk celebjei sem úszták meg ezt a különös kórt.

Kezdjük a legelején. Biztosan egyre gyakrabban láttok sétálgató, mobiltelefonjukra meredő embereket, akik látszólag céltalanul bolyonganak az utcán.

Ők a Pokemon-vadászok, akiknek az a céljuk, hogy minél több furcsa kinézetű lényt elkapjanak. A különleges játék rekordokat döntöget, de már egyre több országban betiltották a használatát, ugyanis életveszélyes helyzeteket produkál.

Alig egy hete megtörtént az első emberölés a világméretű Pokemon Go-őrületben. Egy 18 éves fiú zsebszörnyekre vadászva ment be egy házba Guetemalában, mire a tulajdonos agyönlőtte, mert betörőnek hitte.

Annak ellenére, hogy a virtuális figurák üldözése rendkívül népszerű, José Mourinho, a Manchester United portugál menedzsere 48 órával a mérkőzések kezdete előtt már nem engedélyezi labdarúgóinak az alkalmazás használatát. Mourinho örül, ha a játékosai elfoglalják magukat, de a Pokemon Go „tiltott gyümölcs”.


Az X-Faktor műsorvezetője, Istenes Bence forgatás közben találkozott a furcsa lényekkel. Úgy tűnik, az újdonsült apuka egy kicsit még tart a Pokemonoktól, de valószínűleg hamarosan ő is megbarátkozik velük.
 

 


Sebestyén Balázs a múlthéten Törökországban nyaralt, de hozzá is eljutott a hír a legújabb alkalmazásról. A Gyertek át szombat este! műsorvezetője nem tétlenkedett, és gyorsan letöltötte az applikációt, első élményeiről pedig a Morning show-ban számolt be.
 

Jól látható, hogy a stúdió Pokemon mentes, Balázst pedig teljesen beszippantotta ez a szörnyekkel teli virtuális valóság.

 


Kiváncsian várjuk, ki lesz a következő híresség, akit magával ragad a japán videójáték-gyártó cég legújabb fejlesztése.

Mielőtt te is bajba kerülnél a Pokemon Go miatt, nézd meg, hogy mik a program legnagyobb kockázatai:

Forrás: Instagram, Facebook
#Celebklub#istenes bence#sebestyén balázs#pokemon go#celebek#rtl#RTL Klub#Andro

Címlapról ajánljuk