Celebklub

D. Tóth András csodálatos ajándékot kapott

rtl.hurtl.hu

2016. július 18. 13:00

A Fókusz műsorvezetője tegnap ünnepelte születésnapját. A jeles alkalomból fantasztikus meglepetésben volt része, melyet közösségi oldalán is megosztott.

D. Tóth András vasárnap töltötte be 35. életévét. Bármennyi ajándékot is kapott, egy biztos, kislánya okozta a legnagyobb örömet számára. A februárban született csöppség ugyanis egy cuki rugdalózóban köszöntette édesapját.

 


A műsorvezető egyébként is egy nagyon boldog időszakot él meg. Ha teheti minden percét kislányával, Annával tölti, sőt helyzetjelentő leveleket is ír közösségi oldalára a baba nevében, amiben beszámol a gyermek fejlődéséről, növekedéséről, szokásairól:

„…Amikor végül kidőlök, érzem, hogy többször is ott állnak az ágyam mellett és biztos vagyok benne, hogy fülig érő szájjal mosolyognak, ahogy engem figyelnek. Drága ősök, jó nekem, hogy már öt hónapja a ti lányotok lehetek. Szuper ez az „élet-buli” veletek. Remélem nektek is ilyen jó. Majd figyeljetek csak, mivel rukkolok elő 6 hónapos koromra. :)”

 


András és párja egyébként megküzdött a babócáért ugyanis feleségéről kiderült, hogy inzulinrezisztenciába szenved, mely gátolja a teherbeesést. Ez a betegség, szinte minden második nőt érint Magyarországon. Sajnos sok esetben későn derül ki mi is a valódi probléma, mert a tünetek nem egyértelműek. A műsorvezető és szerelme szerencsére időben rájött mi a gond és azonnal megkezdték a kezelést, így a babakérdés is hamar megoldódott. 5 hónapja pedig már egy gyönyörű kislánnyal gazdagabb a család.

Ezúton is boldog születésnapot kívánunk!

Nemrég ünnepelte születésnapját Vastag Tomi is, akiben nem csak ez a közös D. Tóth Andrással. Az énekes nemrég szintén édesapává vált, ugyanis június 29-én - néhány nappal Tomi 25. születésnapja előtt- megszületett első gyermeke.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!


Forrás/Képek: Facebook

#Celebklub#d.tóth andrás#Fókusz#gyermekáldás#gyermek#anna#születésnap#vastag tomi#X-Faktor#inzulinrezisztencia#teherbeesés#család#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk