Celebklub

Istenes Bence és szerelme különös maskarába bújt!

rtl.hurtl.hu

2016. július 16. 17:50

Azt tudjuk, hogy a műsorvezető imád viccelni, ám most egy igazán extra jelmezzel lepte meg a rajongókat. A fotó nagyon jól sikerült, sőt a pár szinte felismerhetetlen rajta!

Bence pénteken egy igazán meglepő képet posztolt közösségi oldalán, amin ő és kedvese, Csobot Adél látható. Egy alkalmazás segítségével különös maskarába bújtak. A beöltözött pár láthatóan élvezte a dolgot és egy biztos, fantasztikusan áll nekik a mackóság!

 


Az X-Faktor műsorvezetője egyébként nemrég, élőben is bejelentkezett egy közösségi oldalról és komoly véleményt formált. A fő téma az Uber kivonulása volt. Bence nem rejtette véka alá véleményét.



A cég a héten jelentette be, hogy kivonul az országból. Az uberes sofőröket egyik reggel e-mailben értesítették, a szolgáltatást jövő vasárnapig használhatják az utasok. Azt mondják, szerettek volna megegyezni a kormánnyal, de ez nem volt kölcsönös.

Adrienn, egy egyedülálló anyuka aki már két éve Uber sofőr volt, így elveszítette munkáját. Pedig azok a nők, akik maguk nevelik a gyereküket, nem könnyen szereznek állást. Az édesanya nem tudja, mitévő legyen. A Fókusznak őszintén mesélt érzéseiről.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!


Forrás/Képek: Facebook
#Celebklub#istenes bence#csobot adél#X-Faktor#jelmez#vicc#uber#Fókusz#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk