Celebklub

Hatalmas meglepetés érte Rákóczi Ferit!

rtl.hurtl.hu

2016. július 15. 15:00

Kétség sem fér ahhoz, hogy Rákóczi Feri imádja Velencét. A népszerű rádiós rendszeresen kampányol a Velencei-tóért, az utóbbi időben pedig legújabb vízi barátait is gyakran fotózza le, követői legnagyobb örömére.

Június elején rántottuk le a leplet Feri új barátairól, Edwardról és Nortonról, akik azóta is nap mint nap meglátogatják Rákócziékat.

Aki nem hiányzott a biológia órákról, annak egyből feltűnhetett, hogy Edward és Norton közül bizony az egyik vadkacsa tojó, de ez senkit se zavarjon meg. A vadkacsákat egyébként Feriék szomszédai nevezték el, és Feriék szinte háziállatként bánnak velük.

„Mama megbarátkozott Nortonnal, aki nevével ellentétben továbbra is lány. Viszont hetek óta nem láttuk a párját, Edwardot. Csak abban bízunk, hogy a kicsikkel együtt totyognak be egy szép napon. Sanyi a denevér, Keksz a macska, Géza a teknős és az összes siklók jól vannak. Nem fogadunk be több állatot!”

 


Úgy tűnik, a rádiósnak is működik a hatodik érzéke, ugyanis Norton családanya lett. Reméljük, Edward is hamarosan előkerül, és végre együtt lehet a már 11 tagúra bővült kacsa család.

„Bréking!!! Norton elhozta a családját, ma először jött a kicsikkel, tündér mind! Edwardról sajnos semmi hír...”
 

 

Forrás: Facebook
#Celebklub#rákóczi ferenc#műsorvezető#rádiós#velence#nyaralás#család#nyár

Címlapról ajánljuk