Celebklub

Lilu bejárta a félvilágot - FOTÓK!

rtl.hurtl.hu

2016. július 12. 15:38

A csinos műsorvezető izgalmas képeket osztott meg közösségi oldalán. De nem is csoda, hiszen legutóbb Amerikában forgatták a Keresem a családom! legújabb évadát, ahol minden sarkon várt rá valami meglepetés.

Lilu egyszerűen imádja a munkáját, amit teljes mértékben el is hiszünk neki. Miközben egyik szerelmének hódolhat, vagyis forgathat, addig szinte bejárhatja az egész világot. 

 


Azt azért ne felejtsük el, bármennyire is irigylésre méltó a műsorvezető helyzete, nem csak móka és kacagás a kintlétük. A stáb és Lilu éjt nappallá téve dolgoznak, hogy sikerüljön felgöngyölni egy-egy család történetét. Arról már nem is beszélve, hogy a sok utazás bármennyire is csodálatos, igen megterhelő tud lenni.

 


Mindenesetre a fáradtságnak még a jelét sem mutatja a műsorvezető. Maximum esetleg ezen a fotón, ahol épp kávét tölt magának.

 


A forgatásnak haladnia kell, még akkor is, ha egy olyan kietlen, senkiföldjén találják magukat, ahol egy lélek sincs az utcán. A kép már önmagában is elég bizarr, de főleg a hozzászólással:

Lilu a „Walkingdead” vagy a „senki sincs az utcákon” taggel látta el fotóit.

 


A több hetes amerikai út után szerencsésen, épen és egészségesen érkezett meg a stáb. Hiába, bárhova is repüljön az emberlánya, azért csak jól esik hazaérni.

Főleg, ha ilyen képet készíthetünk:

 

 

Liluék nemcsak Amerikában voltak, előtte a téli Moszkvát is bejárták, de Szibéríát sem kerülték el. Az izgalamas kalandot a Story Extrában nézheted meg: 

forrás: facebbok
#Celebklub#munka#utazás#imádat#repülés#amerika#keresem a családom!#lilu#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk