Celebklub

Formába lendülnél? Lesd el a sztároktól, hogyan kell!

rtl.hurtl.hu

2016. július 12. 14:44

Hiába a tikkasztó meleg, és a lazítás hívogató hangja, ilyenkor is mindenki azon pörög, hogy meglegyen a tökéletes strandolós alakja. Hogy a hírességek közül ki, milyen mozgásra szavaz? Összegyűjtöttük!

Ha beköszönt a nyár, mindenki azonnal a vízpartra vágyakozik, aztán beugrik a kétségbeesett gondolat: formába kell hoznunk magunkat! Egyrészt, mert a sportolás jót tesz az egészségünknek, a lelkünket is erősíti, arról pedig már ne is beszéljünk, hogy magabiztosabban szaladhatunk a frissítő habok felé, ha már elértük a kívánt alakunkat.

A sztárok a nyaralás és a pihenés mellett is szakítanak időt rá, hogy megmozgassák a testüket. Persze, mindenkinek megvan a maga receptje, hogy mivel szereti eltölteni a szabadidejét: van, aki a kondira, mások a szabadtéri mozgásra esküsznek, de az extrémebb gyakorlatok is jöhetnek. Szemezgettünk is egy kicsit a hazai sztárok háza táján és meglestük, hogyan tartják fitten magukat.

Szabó Zsófiaki a nyári szünetben átadta a Story Extra műsorvezetői stafétáját Gál Petrának – alapvetően a lovaglásra esküszik, hiszen évek óta az élete fontos részét képezik ezek a gyönyörű állatok. Ráadásul, rengeteg édes képet osztott már meg a lovas élményeiről.
Nemrég azonban egy picit változtatott a rutinján és futó cipőt ragadott:


Ada is sokat foglalkozik azzal, hogy a külseje kifogástalan legyen. Rengeteg időt tölt a konditerembem, ahol egymást követik az edzései. És szereti megkoronázni a hasznosan töltött óráit egy-egy csinos szelfivel:


Igaz, előfordul, hogy két izzasztó torna között csobban egyet, de az biztos, meglátszik rajta, hogy odafigyel az alakjára: csodásan néz ki!

Mellettük akad olyan szépség is, aki egy picivel extrémebb mozgásformára adta le a voksát. Bódi Sylvi a tengerek és az óceánok szerelmese, és az Instagramját böngészve szebbnél szebb fotókat találhatunk arról, hogy milyen gyönyörű helyekre látogatott már az elmúlt években – a héten például a Balaton Soundon bulizott egy jót.

 


Persze, ha már a pálmafák árnyékában sétálhat, akkor a vízbe is bemerészkedik, hogy meglovagolja a hullámokat. Sylvi ugyanis nagyon jó szörfös hírében áll.

 

@sylvibodi által közzétett fénykép,


Nyári Dia is kitartóan járja az edzőtermeket, és jól megdolgoztatja magát. Igaz, most éppen jól megérdemelt szabadságát tölti Görögországban, azonban amikor éppen nem pihenéssel vagy munkával tölti az idejét, mindig beiktat egy-egy edzést is a napirendjébe!


Lilu jelenleg nyakába vette a világot, hiszen a Keresem a családom következő részein dolgoznak, úgyhogy rengeteg olyan képet oszt meg követőivel, amelyek bepillantást engednek a forgatás kulisszái mögé. A felvételek mellett viszont ő is szán rá időt, hogy fitt maradjon:

 

Ti is bevállaljátok, hogy a kánikulában is kitartóan edzetek?

Képek: Instagram
 

#Celebklub#ada#nyári dia#lilu#bódi sylvi#szabó zsófi#edzés#alak#forma

Címlapról ajánljuk