Celebklub

Liv Tyler immár háromszoros édesanya!

rtl.hurtl.hu

2016. július 11. 10:50

Az Aerosmith énekesének lánya, a Gyűrűk ura sztárja és még sok más film színésznője egyre nagyobb családot tudhat a magáénak. Két kisfia után most egy harmadik apróságot is a világra hozott.

A 39 éves színésznő nem is lehetne boldogabb, persze, ez nem csak az utóbbi napokra igaz, hiszen bevallása szerint, ha tehetné, egész életében várandós lenne. Rengeteg gyönyörű pocakos képet tett közzé az Instagramján az elmúlt időszakban, és tagadhatatlan, hogy mennyire jól áll neki. Sugárzik a boldogságtól.


Most azonban új fotó-korszak kezdődik, hiszen vége a várakozásnak: párjával, a sport ügynök, David Gardnerrel – aki nem mellesleg David Beckham egyik legjobb barátja – bejelentették, hogy megszületett a kislányuk! A csöppség pedig csodaszép nevet kapott: ő lett Lula Rose Gardner!

A posztot persze a büszke apuka is megosztotta, a következő szöveggel:

„A mi gyönyörű kicsi lányunk „Lula Rose Gardner” megérkezett! Hihetetlenül gyönyörű, egészséges, és hála az égnek pont úgy néz ki, mint az anyukája!” – írta.


Persze a hirtelen lányos apukává avanzsálódott David rögtön a lényegre is tért: ugyanis Lula megszületésével megindul a kemény munka, hogy ninjának képezze ki a srácait, akikkel a hét minden napjának, minden percében a kiscsajt óvják majd. És lesz vigyázó testvéri tekintet bőven, hiszen Livnek is van egy nagyfia előző házasságából, a 11 éves Milo és Davidnek is van egy kisfia, a 8 éves Grey. Sőt, Lulán kívül már született egy tündéri közös gyermekük is, a 16 hónapos Sailor.


Valószínű, hogy az egyre terebélyesedő család mellett most már kénytelenek lesznek megállapodni egyetlen földrészen, ugyanis mióta összejöttek – 2014-ben jelentették be hivatalosan a kapcsolatukat – New York és London között ingáznak. Azonban úgy tűnik, hogy David munkája miatt végleg Angliába költöznek.

Ha kíváncsiak vagytok, milyen képpel jelentették be még januárban a harmadik baba érkezését, kattintsatok a videóra!

Forrás: Dailymail
Képek: Instagram

#Celebklub#baba#várandós#terhes#születés

Címlapról ajánljuk