Celebklub

Mi történik, ha a rocksztárok unatkoznak?

rtl.hurtl.hu

2016. július 8. 10:00

A ByTheWay tagjai kellemes meglepetéssel örvendeztették meg rajongóikat ezen a forró délutánon! Lássuk, mivel üti el az időt a jóképű srácokból álló banda!

A fiúk a 2013-as X-Faktor 2. helyezettjei, aholSzikora Róbert volt a mentoruk, és bár azóta elköszöntek egy tagjuktól, ez mégsem szegte kedvüket a zenélésben, így amikor Sziki (Szikszai Péter) késik a délutáni találkáról, mivel mással ütnék el az időt, ha nem egy kis jammeléssel?

Feng Ya Ou Ferenc és Vavra Bence megosztott egy videót, amiben az I’ll be There For You című világhírű számot éneklik a barátjukra várva!

 

A video posted by Feng Ya Ou (@yaoufeng) on


Ha pedig a zenénél és a videóknál tartunk, nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a csapat legújabb videó klipje is a napokban látott napvilágot Kicsit fékezz címmel, ami igazi nyári slágernek ígérkezik! Saját bevallásuk szerint azért íródott, hogy felhívják figyelmünket arra, hogy a mindennapi stressz mellet néha lazítanunk kell, megélni  a jelent és értékelnünk, amink van. 

A ByTheWay azt ajánlja: "Lazíts egy picit és hallgasd meg ezt a dalt, hogy ellazulj!"

Reméljük a srácok mindig ilyen kreatívak maradnak unatkozás közben, mert akkor biztosak lehetünk benne, hogy hallunk még felőlük!

Képek: Instagram

#Celebklub#bytheway#unalom#új klip#szikora róbert#X-Faktor

Címlapról ajánljuk