Celebklub

Damu Roland: „Elég a hazugságokból”

rtl.hurtl.hu

2016. július 8. 13:20

Családi válság, alkoholproblémák, koraszülött baba és most egy újabb terhességről szóló hír. Damu Rolandnak elege lett, tiszta vizet önt a pohárba!

Továbbra is dúl a családi háború Damuéknál. Nincs 3 hónapos Roland kislánya, az alkoholproblémákkal küzdő feleség mégis újra áldott állapotba került, sőt már el is vetélt. Legalább is ezt állítja. A színész azonban közösségi oldalán kifejtette véleményét:

„Az igazság: Edina nem vetélt el, hiszen nem is volt állapotos. A kórházban nem a nőgyógyászaton feküdt, hanem a gasztroentológián, mivel az egy hónapja tartó folyamatos piálása miatt, elfelejtett enni. Rólam valótlan és hazug dolgokat állít.”


Damu szerint kislánya isten ajándéka, aki miatt tényleg új életet kell kezdenie.

Azt állítja, megtért és egy csepp alkoholt sem iszik feleségével, Edinával ellentétben, akiről egyre többet lehet olvasni azzal kapcsolatban, hogy komoly problémái vannak az itallal.

Damu a felröppent hírekre saját közösségi oldalán reagált, és azt is elárulta mire vágyik:

„Boldog és nyugodt életet akarok és fogok élni. Mivel az egyik telefonbeszélgetésünk során a feleségem bevallotta, hogy egy hónappal ezelőtt megcsalt engem, így Isten előtt kijelentem, hogy minél előbb el fogok válni. Nincs szükségem egy felelőtlen, önsajnáltató, démonizált, alkoholista nőre, aki nem foglalkozik a gyermekünkkel.”


A színész úgy érzi, sikerült újrakezdenie, mert egy dologban nagyon elszánt: szeretné magához venni nem régen született kislányát, Maját. Érzéseiről őszintén vallott a Story Extrának.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!


Forrás/Képek: Facebook
#Celebklub#damu roland#edina#család#botrány#színész#gyerek#erőszak#börtön#story extra#terhes#alkohol#alkoholista#alkoholizmus#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk