Celebklub

Megszólalt Gálvölgyi János családja

rtl.hurtl.hu

2016. július 5. 13:18

Szombaton szállították kórházba a Kossuth-díjas színészt, akkor még nem lehetett tudni, hogy mi is történt valójában. A művész családja megtörte a csendet, és közleményt adtak ki az elmúlt napok viszontagságairól. 

Az első találgatások arra utaltak, hogy talán a színésznek magas lehetett a vérnyomása, aminek nem tett jót a rekkenő meleg. János hétvégi előadásait sorra lefújták, de akkor azt az ígéretet kaptuk, hogy alig több mint három hét múlva az elmaradt darabokat Tihanyban újra megnézhetik a szórakozni vágyók.

Most már egy ország aggódik a művészúr egészségéért. Gálvölgyi családja úgy érezte, itt az ideje, hogy megszólaljanak és elmeséljék a rajongóknak, barátoknak, hogy mi történt pontosan az elmúlt napokban:

“Mivel számos újságban és internetes felületen jelentek meg téves hírek Gálvölgyi Jánossal kapcsolatban, a család a következőkről tájékoztatja a közönséget.

Gálvölgyi Jánost kórházban ápolják. A Kossuth-díjas színművészt szombat óta kezelik az egyik fővárosi kórházban, veseproblémák miatt. Aznap Balatonföldváron lépett volna fel a Napsugár fiúk című színdarabban, de már ezt az előadást is le kellett mondani. Ugyancsak elmarad, a Játékszínben a keddi Legyen a feleségem! előadás is.

Gálvölgyi János állapota folyamatosan javul, de a kórházat egyelőre nem hagyhatja el. Így lánya vasárnapi esküvőjén sem tudott részt venni, amit az egész család nagyon fájlalt.

A család köszöni az aggódó sorokat és érdeklődést, egyben arra kér mindenkit, hogy ne zaklassák a művészt és családját, hagyjanak időt a gyógyulásra.

Állapotáról a közönséget a család tájékoztatja.”


Tiszta szívből kívánjuk a művészúrnak, hogy mihamarabb meggyógyuljon!

A színész folyamatosan játszik, mellette pedig a Heti Hetes oszlopos tagja. Őszintén szólva, nem is tudnánk elképzelni nélküle a vasárnap estéket. 

forrás: 24.hu 
#Celebklub#színész#betegség#kórház#aggodalom#szeretet#család#gyógyulás#gálvölgyi jános#heti hetes#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk