Celebklub

Galambos Lajos: „Megpofoztak!”

rtl.hurtl.hu

2016. július 4. 12:20

A híres trombitás élete fenekestül felfordult, miután sikkasztással vádolták. Sajnos azóta sincs könnyebb dolga, legutóbb vandálokat fogott a birtokán, akik a tettlegességtől sem riadtak vissza.

Tavaly ősszel indult el az ismert mulatós zenész kálváriája. A vád szerint Galambos Lajos mérőeszközeit kikerülve vette igénybe az áramellátást mocsai birtokukon. Több tízmillió forintos kárt okozhatott ezzel a közműszolgáltatóknak.


A művész több hónapos előzetes letartóztatása után 2016. január közepén szabadulhatott a székesfehérvári börtönből. A bent töltött idők nagyon megviselték őt, lefogyott, és sokat betegeskedett. Ügyében még nem született döntés, viszont ha bűnösnek találja a bíróság, akár évekig is rács mögé kerülhet.

Lajcsi és családja próbálná kipihenni az elmúlt év szörnyűségeit, de egyelőre úgy tűnik, nem sikerül nekik. Pár nappal ezelőtt Lajcsi arra lett figyelmes, hogy a telkén lévő tavat pár suhanc fiú megcsapolta, hogy a nagy hőségben pancsolni tudjanak. A művészúr többször felszólította a gyerekeket, hogy amit tesznek nemcsak életveszélyes, hanem illegális is.

A fiatalok apja viszont közbelépett, először zsarolta a tó tulajdonosát, majd látva, hogy ezzel nem ér el semmit, hirtelen megpofozta Lajcsit, akinek azonnal eleredt az orra vére. 

 


Jelenleg mind a két fél feljelentést tett. Lajos a betört orra miatt, a betolakodók pedig - saját bevallásuk szerint - marasztalás céljából történt erőszakos ráncigálás miatt. Az üggyel kapcsolatban a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság még nem reagált.

A zenész nehéz pillanatait egy ország követte nyomon, és a szabadulása után mindenki arra várt, hogy végre megszólaljon. A Story Extrának adott interjúból kiderül, Lajcsi hogyan élte meg a bezártásgot. Nézd meg a videót! 

 

Forrás: Blikk
#Celebklub#bosszúság#börtön#tragédia#sikkasztás#vád#pofon#csalás#lopás#suhancok#galambos lajos#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk