Celebklub

Mindenki fesztivál hangulatban élvezi a forróságot!

rtl.hurtl.hu

2016. július 1. 16:22

Amikor megérkezik a nyár, eljön a szabadtéri bulik és a koncertek ideje. Most sincs ez másképp, azonban a rengeteg bulizós arc között nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a fellépők is kiélvezik az őrületes hangulatot.

A fesztivál szezon első nagy több napos bulija a 24. alkalommal megrendezett VOLT, ahol az RTL Klub kamerái folyamatosan kint vannak, és nyomon követik nemcsak a legjobb koncerteket, és a legmenőbb fellépőket, de a legérdekesebb arcokat is. Ugyanis ezek az események nem csak a pörgésről és az élménygyűjtésről szólnak, hanem a megjelenésről is. Vannak, akik kifejezetten arra mennek rá, hogy minden szem rájuk szegeződjön.

Kíváncsi vagy rájuk? Kattints a videóra!

És persze hírességeinknek sem mindegy, hogy milyen outfitben jelennek meg a legjobb koncerteken. Tücsi például ebben a horgolt – és nem mellesleg nagyon szexi – felsőben indul neki a koncerteknek:


A látványos fesztiválozók mellett azért a sztárokról sem feledkezhetünk meg, hiszen ilyenkor mindenki Sopron felé veszi az irányt – főleg azok, akik fel is lépnek.

Metzker Viktória is egy pörgős DJ show-t nyomott le egyik éjszaka, rengetegen csápoltak az általa kevert ütemekre. A másnap persze már fáradtan köszöntette a csinos DJ-t. Amit egy fotón is megörökített:

 


Miközben Viki kiheverte a mozgalmas estét, Odett tánccal pörgette fel magát a VOLT-os koncertje előtt, hogy utána megállás nélkül tomboltathassa a rajongóit:


A Punnany Massif tagjainak pedig a szívükben volt a bázis, hiszen hiába csökkentették le idén a koncertjeik számát, a Nagyszínpadon óriási hangulatot teremtettek, amiről a Facebook-on is megemlékeztek:

„Igen, ez az évünk arról szól, hogy nagyon leszelektáltuk a koncertnaptárt..., de VOLT Fesztivál, ez azért könnyeket csalt a szemünkbe!!”

Az X-Faktor két mentora, ByeAlex és Puskás Peti is meglátogatták a helyet a héten, és ha X, már a VOLT-on is kereshetitek a tehetségkutatót, pontosabban az X-Faktor Meeting Pointot a bejárattól nem messze!

A több mint 200 programmal kecsegtető fesztiválon már a kempingek is megteltek, a koncertezők is bezsongtak, és a tomboló tömeg is megállíthatatlanul élvezi az életet!

Ha belenéznétek milyen is az igazi VOLT-hangulat, kattintsatok!

#Celebklub#volt#fesztivál#koncert#puskás-dallos peti#byealex#punnany massif#odett#metzker viki#tücsi

Címlapról ajánljuk