Celebklub

A nyár legszebb kismamái!

rtl.hurtl.hu

2016. július 1. 19:20

Az idei is a sztárbabák éve lehet, hisz sok gyönyörű híresség posztol magáról pocakos, babavárós képeket. Összegyűjtöttünk néhány lélegzetelállító kismamát. Sőt, több titokról is lerántjuk a leplet velük kapcsolatban!

Legyen szó hazai vagy külföldi hírességről, sok közös van a sztárvilág kismamáiban. Még ebben a nagy melegben is fantasztikusan mutatnak a fotókon, sőt nagy pocakkal is stílusosak tudnak lenni. Egy baba érkezése mindenki számára hatalmas öröm és ezzel kedvenceink is így vannak. Különösen, ha sokat kellett várni a boldogságra.

Dobó Ági szerint élete teljessé vált, mikor néhány éve megszületett kisfia. Beni két és fél éves, és már bölcsibe jár. Ám a szépségkirálynő nem sokáig pihenhetett, ugyanis hamarosan újabb taggal bővül a család.

 


Blake Lively és Ryan Reynolds is második gyermeküket várják. A 28 éves színésznő egy forgatás alatt bukott le, ugyanis elég látványosan takargatta a pocakját. Ez lett gyanús mindenkinek. Azóta a találgatásból tény lett, és most a színésznő már büszkén mutogatja alakját. Hát nem elragadó?

 

Baby Gabira néhány éve, hogy rátalált a boldogság. Azóta tökéletes harmóniában él kedvesével, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a pocakjában pihenő két kis lurkó. Bizony kettő, az énekesnő ugyanis ikreket vár. Sőt, még egy titkot is elárult nekünk a picikkel kapcsolatban! 


Liv Tyler 2014-ben jött össze Dave Garnderrel, akitől már van egy tündéri egyéves gyermeke. Tavaly ősszel indultak el a pletykák arról, hogy a gyönyörű híresség ismét babát vár. A hír januárban vált hitelessé, mikor is Liv az egyik közösségi oldalon beszámolt a csöppség érkezéséről. A színésznő állítása szerint, ha tehetné, egész életében kismama lenne, és nem is lehetne boldogabb. Az biztos, hogy kendőzetlenül vállalja gömbölyödő pocakját.

 

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on


Mila Kunis és Ashton Kutcher első gyereke, Wyatt Isabelle lassan két éve, hogy megszületett, most pedig újabb baba van a láthatáron. Sőt, egy közeli barát szerint ikreket vár a sztárpár. Hogy igaz-e a pletyka, nem tudni, de talán nem is fontos. A lényeg, hogy a gyönyörű színésznő majd kicsattan az egészségtől!

 

A photo posted by Mila Kunis (@kunismilaonline) on


Péter Szabó Szilvi nemrég árulta el milyen nemű csöppséget hord a szíve alatt. Sőt, az egyik közösségi oldalon egy kedves üzenetet is hagyott rajongóinak:

„Kedves Mindenki! Boldogabb vagyok, mint valaha! Gondolom a médiából páran már értesültetek róla, mégis most érzem elérkezettnek az időt, hogy megosszam veletek ezt a számomra újabb kis csodát! Egy kis hercegnő cseperedik a szívem alatt.”

Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints a videóra!

Forrás: Popsugar
Képek: Instagram, Facebook, Tumblr

#Celebklub#baby gabi#dobó ági#péter szabó szilvia#blake lively#mila kunis#liv tyler#kismama#terhesség#baba#babavárás#sztárok#sztár#gyermek#anya#terhes#hollywood#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk