Celebklub

Citrom takarta Kiss Ramóna és Tücsi testét?

rtl.hurtl.hu

2016. június 29. 22:16

A lányok képesek voltak az egyébként is meleg nyári estét még jobban felforrósítani. A fotókat elnézve, a buli bizonyára jól indult...

Kedd utolsó óráit kettesben töltötte a Barátok közt gyönyörű színésznője és Tücsi, de hogy mivel indították az estét, azt egy jól beállított kép segítségével mutatták meg a rajongóknak:


Az outfitjüket sem bízták a fantáziánkra, ugyanis Kiss Ramóna nem sokkal az első fotója után közzétette azt is, amin egymás mellett pózolnak a kamerának – mindezt egy citrom kíséretében. Biztos arrafelé is kellemes volt az idő, ráadásul a hegyekre néző kilátás sem utolsó…

 

 


A csajoknál egyébként az is előfordult már, hogy ugyanolyan ruhában jelentek meg egy időben ugyanazon az eseményen. Ez a kapcsolatukról is sok mindent elárul, hiszen a lányok általánosságban gyakran rivalizálnak, de szerencsére az ő barátságukra ez szemmel láthatóan nem jellemző.


Kattints a képre a részletekért!


Kiss Ramóna egyébként nem régiben igent mondott egy magazin fürdőruha fotózására, a végeredményt pedig te magad is megnézheted IDE kattintva!

 


És ha esetleg lemaradtál arról, hogy küzdöttek meg egymással Sebestyén Balázs házibulijában, akkor ezt a videót mindenképpen pótolnod kell!

 


forrás: Instagram

 

#Celebklub#lékai-kiss ramóna#tücsi#bikini#fürdőruha#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk