Celebklub

Gyász! Elhunyt Bud Spencer!

rtl.hurtl.hu

2016. június 28. 6:00

Több generációt ültetett a mozivásznak és a televíziók képernyői elé, a Földön nem volt olyan ember, akinek ne jutottak volna eszébe a bunyós jelenetek a neve hallatán. Este azonban szomorú üzenetet kapott a nagyvilág. Az olasz színészlegenda 86 évesen hunyt el Rómában.

Az elmúlt forró napoknak köszönhetően több régi fotóját is megosztotta Carlo Pedersoli saját közösségi oldalán, Ahol egyébként rendszeresen megszólította a magyar rajongóit is. Sőt, weboldalát is lefordíttatta és elérhetővé tette számunkra. Ezt a bejegyzést múlt csütörtökön tette közzé:


„Ki ment ma úszni? U.i. Ez én vagyok, fiatalon és soványan”

 

–majd a kép alatt, a hozzászólásoknál azt is elárulta egy szívecske kíséretében, hogy ez a kép még azelőtt készült, hogy felfedezte volna felesége, Maria spagettijét.

Galériáért kattints a fotóra!


A színész és az oldal követői azonban tegnap este sajnos szomorú üzenetet kaptak Pedersoli családjától:


„A legmélyebb sajnálattal kell közölnünk, hogy Bud Spencer elrepült a következő útjára.”

forrás: Facebook

 

Bud Spencerre emlékezik az RTL Klub

A színész 1929-ben született Nápolyban, eredetileg Carlo Pedersoli néven. Nemcsak tanulmányaiban, hanem a sportolói karrierjében is sikert sikerre halmozott. 16 évesen ugyanis már egyetemi hallgató volt, előbb vegyész-, majd jogi karra járt. Mell-, és 100 méteres gyorsúszásban hazájában bajnoki címet nyert, az olasz vízilabda-válogatott tagjaként pedig negyedik helyezést ért el az Európa-bajnokságon. Visszavonulása előtti utolsó vízilabda-mérkőzését egyébként épp a magyar válogatott ellen vívta. 1967-ben kezdődött színészi pályafutása, összesen 77 filmben szerepelt.

Bud Spencer emlékére ma este 21.30-tól a Kincs, ami nincs című filmjét vetíti le az RTL Klub. A műsorváltozás miatt az X-akták című sorozat legújabb évada július 5-én, kedd este lesz látható.

 

#Celebklub#bud spencer#gyász#halál#elhunyt#színész#legenda#carlo pedersoli#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk