Celebklub

Selena Gomez ekkorát még sosem zakózott – VIDEÓ!

rtl.hurtl.hu

2016. június 22. 13:45

A csodaszép énekesnő éppen ezerrel pörög, turnézik, dalokat ír és pihenésképp James Corden karaoke kocsijában száguldozik. A nagy rohanásnak azért megvan az ára: pár nappal ezelőtt hatalmasat esett a színpadon.

Tudtátok, hogy Selena is egy igazi Disney-üdvöske? A fiatal lány színésznőként kezdte pályafutását, ami meg is hozta neki a várt sikert. Mint ahogy lenni szokott az énekesnő zenei babérokra is tört, és nem véletlenül, pontosan tudta, kasszasiker lesz a korongja. Az első stúdió albuma pedig be is került a Billboard 200 Top 10-ébe.

Gomez kisasszony nem az a lusta típus, most is épp zenekarával járja a világot. Legutóbb Oklahomában adott teltházas koncertet, mely egyik pillanatról a másikra vált rémálommá. Az egyik dal és két tánclépés közepette Selena megbotlott és térdre esett. Szerencsére nem történt nagyobb baj. Humorának és profizmusának köszönhetően úgy folytatta tovább a műsort, mintha mi sem történt volna. Azért nevetve hozzátette:

„Ez még csak az első esésem a turnén” 
 

 

A popsztár karrierje töretlen, pár napja például az igen híres műsor - más néven az „éneklős telekocsi” - vendége volt. James Corden sorozata zseniális, ugyanis híres zenészeket invitál autójába, ahol egy utazás erejéig közösen énekelnek és vicces, néha kínos kérdésekkel bombázza az épp mellette ülő utast. Selena vagány volt és bevállalta a nem mindennapi kocsikázást. Hogy mi történt az útsorán? Nézzétek:

Úgy látszik, ez a hónap a brutális bukások hónapja. És micsoda véletlen, hogy pont Justin Bieberrel történt hasonló eset. Az énekes annyira el volt foglalva a külsejével, hogy nem vette észre a színpadon tátongó csapóajtót:

 

A video posted by Samantha (@samantha.jaide) on

 

Mint ahogy láthattuk, Justin megúszta az esést mindenféle nagyobb baj nélkül. Az ijedtséget leszámítva inkább csak a szíve fájhat, hiszen úgy látszik, már nincs közös jövőjük Selenával. A fiatal lány nem mintha bánkódna, inkább óriási erőbedobással bulizik barátnőivel és kedvenc unokatestvérével.

 

Nézd meg, mit ittak Selenáék egész este. Kattints a videóra!

Forrás/Képek: Instagram, Youtube

#Celebklub#színésznő#énekesnő#siker#Karrier#bukás#színpad#Videó#selena gomez#justin bieber#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk