Celebklub

Már D. Tóth András is mackó-lázban ég!

rtl.hurtl.hu

2016. június 22. 15:00

Aki magyar, be van zsongva, hiszen a foci EB-n eddig minden elképzelést túlszárnyalt a csapatunk. A drukkerek pedig összetartanak, sőt, Király Gábornak köszönhetően a szürke mackónadrág már egy egész nemzet jelképévé vált!

Az már biztos, hogy a magyarok továbbjutottak a csoportjukból, úgyhogy igazából nem oszt, nem szoroz, hogy mi történik a mai, portugálok elleni meccsen. Ettől függetlenül, mindenki a sikersorozat folytatását várja a csapattól. És nem utolsó sorban: foci-lázban ég az ország (ismét)!

Az már az EB eddigi magyar meccsei előtt/közben/után kiderült, hogy celebjeinket sem kell félteni, ha szurkolásról van szó!

 
A képen Tóth Andi, az X-Faktor legutóbbi győztese


Az X-Faktor frissen bejelentett mentorai – Tóth Gabi, Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex –, valamint a műsorvezető, Istenes Bence is mesélt nekünk a drukkolás öröméről és a sport összetartó erejéről, sőt még a közösségi oldalaik is arról árulkodnak, hogy bőven benne vannak a szurkolásban!

Kedvenc humoristáink is lerágták az öklüket a nagy izgalomban: Kiss Ádám fél keze valószínűleg azóta sem került elő, Aranyosi pedig megállíthatatlanul hisz a csodában – miközben a Story Extrának mutogatta menő telkét:

Mellettük persze Nádai Anikó, Vastag Csaba és még sok más sztár adta át magát a kitörő örömnek, legutóbbi győzelmünkkor!

Most pedig – az esti meccs előtt – megindult a mackónadrágok hódítása! Szigorúan a szürke daraboké, hiszen válogatottunk kapusa is ebben hódít Franciaországban!

A Fókusz műsorvezetője most hátrahagyta a festéket és a színes parókát és egy nagyon édes képet tett közzé az Instagramján kislányáról, Annáról:


Persze, nem csak ő élt a szürke mackós jelképpel, Szente Vajk egy csoportképpel szorít a magyar csapatnak – hiszen a próbálás is így megy a legjobban:

A mackó-láz tehát teljes fokozaton pörög külföldön és hazánkban egyaránt. Hogy mennyire? A Fókusz riportjából megtudhatod:


 

#Celebklub#d.tóth andrás#foci#eb#szurkolás#X-Faktor#király gábor

Címlapról ajánljuk