Celebklub

Miért nyaral egyedül Dj doTi?

rtl.hurtl.hu

2016. június 17. 8:00

Végre eljött a nyaralás időszaka, a legtöbb sztár is ilyenkor fújja ki a fáradt gőzt. Van, aki szeretteivel, van, aki egyedül szeret relaxálni. Kovács Dóri például egymagában utazott el az Aranypartra, és most azt is megtudhatjátok, miért!

Akárhogy is vesszük, a nyaralás az év egyik fénypontja. Ebben az időszakban kedvenc hírességeink is megnyomják a pause gombot, és a kamerák kereszttüzéből eltűnve kiélvezik a nyár melegét. Legtöbben ezt szeretteikkel együtt teszik, ám van, akinek a teljes kikapcsolódáshoz magányra van szüksége.

Kovács Dóri alias Dj doTi is az utóbbi tábort erősíti. Nemrég Siófok gyönyörű kikötőjében húzta meg magát. Láthatóan nagyon élvezte a nyugodt órákat, a közösségi oldalán még üzenetet is küldött rajongóinak:

„Évek óta álmom, hogy egyszer teljesen egyedül menjek el wellnessezni, legalább egy éjszakára! Mindjárt itt a szülinapom ezért idén ezzel leptem meg magam! Leírhatatlan kikapcsolódás es nyugalom! Ki kell próbálnotok!”


Nos, a képek alapján valóban elkaphat minket az irigység. Lehet, érdemes lenne letesztelni?

 


Debreczeni Zita Görögországban, Glifáda tengerpartján fújta ki magát.  A fantasztikus fotó láttán már érezhetjük is a víz sós illatát.

 


Ha nyár, akkor itt a fesztiválszezon is! Nyári Dia legutóbb egy rock fesztiválról jelentkezett be, ahova édesapja kísérte el. Az biztos, hogy egy koncert az egyik legalkalmasabb arra, hogy kiadjuk magunkból a hétköznapok feszültségét. A Barátok közt sztárja sem volt ezzel másként. Láthatóan nagyon jól érezte magát, ami nem csoda, hisz karácsony óta várta az eseményt.

 


Bódi Sylvi nemrég hagyta el a fülöp-szigeteki paradicsomot. A volt playmate imádta minden percét a hosszúra nyúlt utazásnak. Megtanult szörfözni, búvárkodni, sőt még hegyet is mászott. Na, ilyen egy igazi kikapcsolódás!

 


Kovács Dóri a Dj karrier mellett egyébként a modellkedésben is jeleskedik. Nemrég egy fotózáson látogattuk meg, ahol a szexi pózok közepette kendőzetlenül válaszolt néhány kérdésre.

A részletekért kattints a videóra!


Forrás/Képek: Facebook

#Celebklub#dj doti#kovács dóri#kovács dóra#nyári dia#Barátok közt#Éjjel-Nappal Budapest#lékai-kiss ramóna#bódi sylvi#nyaralás#nyár#relax#pihenés#sztárok#celeb#bikini#debreczeni zita#tenger#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk