Celebklub

Sztárokból alakul a magyar szurkolói csapat

rtl.hurtl.hu

2016. június 14. 12:07

Eljött a nagy nap, amit oly sokan vártunk, a magyar csapat ma lép pályára az osztrákok ellen. Kedvenc hírességeink hatalmas lázban égnek, sőt az eredményeket is megjósolták!

A magyar csapat nagyon sokat készült a megmérettetésre, ám sajnos előfordulhat, hogy két fontos játékosunk nem léphet pályára az Európa Bajnokságon. A vasárnapi edzésen Kádár Tamás után, Lovrencsics Gergő is megsérült. Reméljük ennek ellenére a csapat helytáll, sőt le tudja győzni a szomszédokat.

Az biztos, hogy szurkolókból akad bőven. Sztárjaink a közösségi oldalaikon is hirdetik elkötelezettségüket magyar csapatunk mellett. Sőt, sokan még Franciaországba is kiutaztak, hogy a helyszínen támogassák őket.

D. Tóth András már a francia tengerpartról várja a meccs kezdését.

 


Pamkutyáék szintén kiutaztak, sőt legújabb videójukat is a helyszínen szeretnék elkészíteni.

 


Tücsi pedig ezt üzente rajongóinak:

„Tegnap röpke 600 km után megérkeztünk Bordeaux-ba, brutálisan jó a hangulat már a városban. Este pedig mindenki szurkoljooooon!”

 


De akik itthon maradtak, sem restek!

Kiss Ádám 44 éve várja ezt a pillanatot, pedig csak 31 éves! A viccmesternek egy aláírt meze is van, egyértelműen ez a kötelező viselet mára!

 


Aranyosi Péter egy spéci játékra is ráakadt! Elek Ákos válogatott gumibaba, 3 éves kortól ajánlott!

 


Dukai Regina pedig minden idők egyik legcukibb képével üzen a hazai futballreménységeknek.

 


De hogy van-e esélyünk az esti meccsen? Sztárjaink ezt is megmondják! Az X-Faktor mentorai nagyon bizakodóan nyilatkoznak, ám Istenes Bence már borúlátóbb az esti sportcsatával kapcsolatban.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Forrás/Képek: Facebook

#Celebklub#dukai regina#istenes bence#kiss ádám#aranyosi péter#tücsi#d.tóth andrás#Fókusz#pamkutya#eb#foci#európa-bajnokság#futball#magyar csapat#magyar foci#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk