Celebklub

Dombi: „Mindig minden nem sikerülhet”

rtl.hurtl.hu

2016. június 10. 8:00

A 2016-os X-Faktor házatáján rengeteg pletyka kapott szárnyra az elmúlt időszakban. Nemcsak a mentorok, de a műsorvezető kiléte is kérdéses volt.

Dombiról néhány héttel ezelőtt jelent meg egy cikk, miszerint Istenes Bence helyett ő és Nádai Anikó lesznek a 2016-os X-Faktor műsorvezetői.  A kommentelők persze egyből véleményt nyilvánítottak, a humorista pedig Facebook-oldalán üzent kritikusainak:

„A tegnapi cikk által generálódott jó néhány ordenáré komment személyemet illetően.
Én mégis a kedvencemet szeretném kiemelni: "Dombóvári nem való a tévébe mert kövér. Nádai Anikó viszont már túlságosan sovány."
Hát nem egyszerű megfelelnünk az igen tisztelt nagyérdeműnek.”

Egy nappal ezután az RTL Klub székházának X-Faktor stúdiójából jelentkezett be, a képhez pedig annyit fűzött, hogy ez a második otthona.

 


Szerda délután aztán az RTL Klub véget vetett a találgatásoknak, és hivatalosan is bemutatkoztak a 2016-os X-Faktor mentorai. Nemcsak az derült ki, hogy a négy mentor nem más, mint Tóth Gabi, ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci, de az is, hogy - a híresztelésekkel ellentétben - a műsor házigazdája ezúttal is Istenes Bence lesz.

A Hungary's Got Talent egykori műsorvezetője erre a hírre is közösségi oldalán reagált:

„Mindig minden nem sikerülhet...
Azért köszönöm azoknak akik engem választottak volna az X Faktor műsorvezetőjének.
Köszönöm a sok levelet is amelyben nekem drukkoltatok!
Biztos vagyok benne, hogy így is remek műsor fog készülni!
Sőt!”

Dombi legutóbb a Gyertek át szombat este! évadzáró adását vezette, ahol Istenes Bence és Sebestyén Balázs mérték össze erejüket.

Nemcsak Dombóvári piszkálta a két nagyszájú műsorvezetőt, Fluor Tomi sem kímélte őket. A játék elején azt ismegjegyezte, hogy aki Istenes Bence exeire kíváncsi, annak az X-Faktorok adásaiba kell belepörgetnie.

 

Forrás: Facebook

#Celebklub#rtl#RTL Klub#dombovári istván#dombi#istenes bence#tóth gabi#byealex#gáspár laci#puskás-dallos peti

Címlapról ajánljuk