Celebklub

A Barátok közt gyönyörű színésznője visszatér a Mátyás király térre!

rtl.hurtl.hu

2016. június 10. 14:00

A sorozat Szentmihályi Zsófiját március 21-én láthattuk utoljára a képernyőn, ugyanis egy időre kilépett Tóbiás és Bence életéből, ezzel hátrahagyva újszülött kisfiát. De ma végre újra felbukkan a Mátyás király téren!

Zsófi szerelmi élete kalandosan alakult a ’Barátok közt’. Volt, amikor majd kicsattant a boldogságtól Berényi Miki oldalán, de annak is szemtanúi lehettünk, amikor megjárta a poklok poklát Bartha Zsolttal. Az évek múlásával - ahogy az a legtöbb nőnél lenni szokott -, benne is felmerült az anyaság iránti igény, amihez már csak társat kellett találnia. A megtisztelő apaszerep pedig végül Nagy Tóbiásé lett.

Nagy volt az öröm, amikor kiderült, hogy sikerült teherbe esnie, ám az idő előrehaladtával és pocakjának növekedésével jöttek sorra a gondok is. Sokat aggódott azon, hogy vajon jó anya lesz-e belőle, és sajnos ezzel már a leendő apukát is kikészítette. Bence születésével sem enyhült a helyzet, sőt a kimerültség és a megfelelési kényszer miatt fel is adta inkább szülői kötelezettségét, és Tóbiásra bízta a babát, csupán egy levelet hagyva maga után.

Míg Józan László és Nyári Dia közös jeleneteket forgattak a kis Bence gondozása kapcsán, addig Kiss Ramóna távoli vizekre evezett. Napi öt órát tanult, fejlesztette nyelvtudását és Miami egzotikus helyein barangolt. Ez az időszak pihenéssel és önmaga fejlesztésével telt, amiről a Fókusz és a Story Extra kameráinak is szívesen mesélt.

Rami a visszatérése után fontos szerepet vállalt magára. A sorozatból már jól ismert Bence keresztanyukája lett!

Nemrégiben ismét útra kelt a színésznő, de ezúttal barátnőjével és nem is olyan messzir –  Nyári Diával fedezték fel az olasz főváros mesés helyeit. Rami meglepetést, a sorozat Hannája pedig  titokzatos hódolót ’kapott’ az utazástól.

Azonban most eljött a várva várt nap, ugyanis Kiss Ramóna ismét feltűnik a Mátyás király téren, méghozzá nem is akárhogy. Távollétéről és visszatéréséről is mesélt nekünk:

„Ma este kiderül, hogy milyen formában térek vissza a sorozatba. Titkos érkezésem csak a kezdet, amit izgalmas akciójelenetek követnek majd. A továbbiakról még nem beszélhetek, de annyit elárulhatok, hogy érdemes lesz visszacsöppenni Zsófi életébe…”

 

De vajon milyen volt a szünet Kiss Ramóna számára?

„Izgalmas volt a színházra és saját magamra koncentrálni. Természetesen hiányzott a Barátok közt, hiszen már 14 éve az életem része, de nagyon jól éreztem magam, hiszen az utazásnak köszönhetően új impulzusok értek.”

 

A rajongók viszont már alig várták a mai napot!

„Mindig jó érzés színésznőként, ha visszavárják az embert. Jó volt újra látni a kollégákat és a barátokat. Nem telt el úgy nap, hogy ne írtak volna, vagy ne kérték volna a nézők, hogy mondjam meg, mikor térek vissza a sorozatba.”

 

Szerencsére már nem kell sokat várnunk, hogy viszontlássuk a képernyőn Kiss Ramónát, de addig is idézzük fel a Gyertek át szombat este! emlékezetes pillanatait!

#Celebklub#Barátok közt#lékai-kiss ramóna#szentmihályi zsófi#visszatérés#sorozat#színésznő#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk