Celebklub

Garantáltan leforrázunk – Ez történt a héten!

rtl.hurtl.hu

2016. június 5. 18:00

Megállíthatatlanul beköszöntött a nyár, amit sztárjaink is örömmel konstatálták az elmúlt napokban. Ki bikinimustárt tartott, ki éjjel-nappal edzett, valaki pedig simán csak napozással töltötte az elmúlt napokat. Most dőljünk hátra és élvezzük a délutáni matinét.

Az emberlánya, ha teheti, minden évben szorgosan követi az aktuális bikini divatot. Az egykori ÉNB szereplő, Zsófi se a szekrénye mélyéről húzta elő azt a pimasz fazont, amiben büszkén pózol legutóbbi fotóján.

Természetesen, hogy igazán jól érezzük magunkat álmaink fürdőruhájában, testünket sem árt karban tartani. A Barátok közt sármos színészei, Józan László és Csórics Balázs pontosan tudják, mit is jelent ez. A sorozat macsó Rudiját kapta lencsevégre a Story Extra stábja épp edzés közben.

A nagy mustrában a sztáranyukákról se feledkezzünk meg, akiknek talán még nehezebb dolguk van a strandszezonban, hiszen a gyerkőcökre is fel kell ám adni valamit. Laky Zsuzsi, Völgyesi Gabi és Nádai Anikó szerint egyáltalán nincsenek könnyű helyzetben, főleg a mai világban, ami inkább a külcsínről szól.

Nincs olyan év, hogy ne röppenne fel egy tuti biztos fogyi tipp, vagy bombaformát ígérő testmozgás. Sőt, ha kapkodni kell, valaki a 30 napos kihívásra esküszik. Hogy érnek-e bármit ezek a gyors fogyást, átalakulást ígérő praktikák, azt Molnár Andi és Sári Évi próbálta ki.

Azért nem mindenki szórakozással, és pihenéssel töltötte június első csodálatos napját. Zoltán Erika például elárulta közösségi oldalán, mit is csinált pontosan.

„Azon gondolkozom, hogy már nem halogathatom tovább, szekrényt kell pakolnom. Azért előtte összedobtam egy fincsi rakott krumplit és egy kis tiramisut estére ... természetesen mindkettő diétás ... hihiiiii Beácskám és Tomi átugranak egy kis dumcsira, Robikám és Zoé már a tánciskolában, így hát a legnagyobb nyugalomban indulhat a munka. Kellemes délutánt és szép estét kívánok mindenkinek!”

 

 

Képek: Instagram, Facebook

#Celebklub#nyár#szezon#bikini#edzés#trend#énb zsófi#csórics balázs#nádai anikó#zoltán erika#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk