Celebklub

A Barátok közt színésznője nyakig volt a makiban

rtl.hurtl.hu

2016. június 2. 12:00

Nagy Alexandra egy igazi belevaló nő, imád utazni, enni-inni, jönni-menni, és általában egyedül vág neki a kalandnak. Sőt, egy jó sushi készítéstől sem riad vissza.

A sorozat gyönyörű színésznőjét szeretjük karakteréhez hasonlítani, talán néha azt is hisszük, a kettő szinte egy és ugyanaz. Pedig a két személyiség merőben eltér egymástól, míg a Rózsa pincérnője szeleburdi, cserfes, kedves, bájos lány, addig Alexa egy vagány, intelligens, érett nő.

 


A Mátyás király tér Alizát alakító színésznőről kevesen tudják, de egyszerűen él-hal a Távol-Keleti országok kultúrájáért és gasztronómiájáért. Ha teheti, minden évben ellátogat Ázsia valamelyik gyönyörű részére, és kiélvezi az ottani nyugalmat, harmóniát és emberszeretetet.

 


Hogy miért pont Ázsia? Talán ezt a színésznő maga se tudja, de abban biztos, hogy szereti az ottani illatokat, tájakat és a vendégszeretetet, amivel mindig fogadják. Alexa elmondása szerint már 21 éves kora óta utazgat, és általában az egyszerűbb szállásokat választja.

„Nagyon sokszor vagyok hostelekben, akár úgyis, hogy megosztom a szobát valaki mással. Tehát volt, hogy öt-hat lakótársam volt.”

 


Nem látszik a színésznőn, de imád enni, és ebből az apropóból élvezettel próbálja ki az idegen országok ételkínálatait. Így a sushi lett a kedvenc ázsiai finomsága, amit előszeretettel készít el, ha van hozzá némi segítsége.

Hogy Alexa miért úszott a makiban, kiderül a videóból:

Képek: Facebook

#Celebklub#utazás#kaland#távol-kelet#ételek#sushi#Kultúra#nagy alexandra#Barátok közt#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk