Celebklub

Palvin Barbara és Hamilton kapcsolata új szintre lépett?

rtl.hurtl.hu

2016. június 1. 18:22

A világhírű modell személyesen ment el szurkolni kedvenc pilótájának a legutóbbi versenyére. Március óta találgatnak a rajongók, hogy vajon mi lehet közöttük, és egyre inkább úgy tűnik, több mint barátság. Vajon beigazolódik a pletyka?

Amióta Lewis Hamilton szakított Nicole Scherzingerrel, az utóbbi egy évben összehozták már Dannii Minogue-gal, Natasha Bedingfielddel, Gigi Hadiddal és annak legjobb barátnőjével, Kendall Jennerrel is. Márciusban azonban felröppent a hír, hogy hazánk büszkeségére, Palvin Barbarára vetett szemet. A partin láthatóan egymásra hangolódtak.

A magyar modell a Cannes-i Filmfesztiválon is felhívta magára a figyelmet. Először is nem éppen tipikus szerelésben vonult végig a vörös szőnyegen, másodszor: két híresség oldalán is lencsevégre kapták.

Az egyik macsó DiCaprio, akivel tudomásunk szerint, nagyon jó kapcsolatot ápol Barbi, a másik pedig ismét Lewis Hamilton, akivel közösen ültek be egy autó hátsó ülésére.


Itt már a rajongók is megkérdőjelezték a „barátságot” kettejük között. A fesztiválon már szinte minden nap együtt lógtak: az utcán, az afterpartikon és a jótékonysági vacsorákon.

A hétvégén pedig a magyar szupermodell Monacóba repült, hogy szurkoljon a pilótának, aki sikeresen meg is nyerte a futamot. A lány nemcsak a versenyre jött, hanem az egész hétvégét Hamiltonnal töltötte. Több fotó is igazolja, hogy a lány együtt pihent a szexi pilótával egy jachton.



Sőt, a verseny után együtt is buliztak! Bár Barbara tagadja a pletykát, azért valljuk be, meglepően sokat lógnak együtt.

Ha érdekel hogyan ünnepelték meg a pilóta utolsó győzelmét, kattints a videóra!

Képek: Instagram, tumblr

#Celebklub#palvin barbara#lewis hamilton#sztár#modell#szupermodell#románc#pletyka#formula 1#pilóta#parti#cannes#buli#pasi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk