Celebklub

Új feladattal bízták meg Dombit

rtl.hurtl.hu

2016. május 31. 15:10

A humorista sosem pihen, mindig tesz-vesz, bolondozik, és előszeretettel vág bele új dolgokba. Mostani projektje mellett sem tudtunk elmenni szó nélkül. Hogy miért? Mert elolvadtunk tőle!

Dombinál nincs olyan hét, hogy ne történjen valami izgalmas a közösségi oldalán. Ha éppen nem valami polgárpukkasztó dolgot posztol, akkor Liza kutyáját kapja lencsevégre egy jó fürdetés erejéig. Garantáltan végigmosolygod a felvételt.

Most azonban más a helyzet, olyan dolgot tett, amit eddig soha. Tudtuk a mókamesterről, hogy aranyból lehet a szíve, mert akinek ilyen cuki cicája van, az nem lehet rossz ember. Sőt, be is igazolódott megérzésünk Dombival kapcsolatban. Egyik nap úgy döntött a humorista, hogy nem elég a macseszról csak úgy képeket feltenni, – a cicája kérésre – saját oldalt indított neki. Így Ingrid, a kedves szőrgombóc önálló Facebook profilt kapott, ahol minden nap nyomon követhetjük izgalmas, kalandos életét.

A házi kedvencek babusgatása mellett azért marad ideje Dombinak más jópofa dolgokra is. Az RTL Klubon indult Sztár Gokartban viszontláthatjuk a humoristát, ahol ismételten nem csalódunk jókedvében, és vicceiben. Nézd meg a videót!

 

Forrás/Képek: Facebook

#Celebklub#cukiság#kaland#cica#házikedvenc#humorista#dombórvári istván#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk