Celebklub

Ilyen lenne egy gyereknap a Barátok köztben

rtl.hurtl.hu

2016. május 29. 13:00

Sok-sok évvel ezelőtt a Mátyás király tér leginkább a kis lurkók zsivajától volt hangos. A gyermekotthon rideg falai között Vili bácsi és Magdi anyus védelmező ölelése minden riadt gyermeket megnyugtatott.

A kezdetek

A kis Nóra, András, Miki, Zoli, Zsuzsa, és Laci nem is gondolták volna, hogy a sors úgy hozza majd, hogy több tíz évvel később az otthon udvarán felépülő házban zajlanak majd életük legfontosabb mozzanata.

A legszebb pár

Nóra és Miki kapcsolata az örök tűz és víz, azaz folyton kioltják, felemésztik egymást. Három házasságkötés után, most úgy tűnik, itt a vége, fuss el véle. Habár egy kapocs mindig össze fogja kötni őket, aki nem más, mint Timike. A kamasz lány épp most toppant be váratlanul, meglepve ezzel rendesen az edzett szülőket. Viszont így legalább együtt tölthetik ezt a csodás napot. Az izgalmas jelentért kattints a videóra!

A sötét oldal

Berényinek lenni kiváltság, de közben átok is. A jólét mellé rengeteg tragédia is járt, és jár a mai napig. Ágnes Klaudia gyönyörű villájában él, ami hivatalosan Hannáé, a nevelt lányáé lenne. Áginak megvolt mindene, amit csak szeretett volna. Irigylésre méltónak gondolhatnánk, de tisztában vagyunk drámájának súlyával, hogy lánya mennyire beteg, és azzal is, hogy Liza milyen szörnyűséget tett. Sajnos anya és lánya nem lehetnek egymás mellett gyereknapon sem. Nézd meg a videót, ahol Attila elmondja Ludwignak, hogy Liza ölte meg Róbertet!

Anyai sors

Azért Berényi feleségnek sem könnyű lenni, ugyanis a híres cég az első, bármi is történjen. Juli példamutatóan jól tűrte a kiképzést, és Attila jobb keze volt mindenben. A hirtelen jött balszerencse, hogy Peti börtönbe kerülhet, felborította addigi nyugodt kis életüket. Anyatigris módjára védte fiát Júlia, a sötét cella félelmetes gondolata sem tarthatta őt vissza. Ma már együtt van a család, az anyát kiengedték a börtönből, így örömben és boldogságban töltik el ezt a napot. Nézd meg, hogyan bántak a nővel a börtönben!

A legfiatalabb lakó

Tóbiás egyik pillanatról a másikra magára maradt kisfiával, Bence babával. A ház női lakói viszont egy percre sem hagyták magukra az egyedülálló apukát és babáját, így panaszra nem lehet oka. Szerencsére Tóbiás és kicsi fia nemcsak ezt a szép napot tölthetik együtt, hanem az év összes napját is. Emlékszel arra, hogy a fiatal apuka, hogy tudta meg, hogy egyedül maradt? Nézd meg a videót!

Bármennyit is változzon a világ a Mátyás király téren valami örök. A lakók ugyanúgy összefognak egymásért, mint akkor ott a gyermekotthon falai között, ahol megfogadta hat kisgyerek, hogy hozhat bármit az élet, mindig vigyázni fognak egymásra.

Boldog gyereknapot kívánunk!

 

#Celebklub#család#gyereknap#szeretet#összefogás#anya és gyemek#apa és gyermeke#nóra#andrás#zsuzsa#laci#sorozat#Barátok közt#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk