Celebklub

DiCaprio és Palvin Barbi összegabalyodtak?

rtl.hurtl.hu

2016. május 19. 12:20

A gyönyörű magyar modellt nem mással, mint az Oscar-díjas Leonardo DiCaprióval kapták lencsevégre a cannes-i fesztiválon.

Palvin Barbi már egy ideje szingliként éli az életét, amiről valószínűleg DiCaprio is tudhatott akkor, amikor megkörnyékezte a gyönyörű magyar lányt. Barbi és Leo állítólag nagyon jó viszont ápolnak egymással, így nem csoda, hogy a francia Riviérán rendezett fesztiválon összegabalyodtak. Szemtanúk szerint a sztárok nagyon jól érezték magukat, persze arról nincs információnk, hogy miről beszélgethettek a bárpultnál. A pletykák szerint a színész már régóta próbálta becserkészni a lányt. Lehet, hogy most sikerült neki?

 

 

 

Barbi egyébként a hétvégén érkezett meg a Cannes-i Filmfesztiválra. A lány nem mindennapi szerelésben tipegett végig a vörös szőnyegen.

DiCapriónak valószínűleg a modell lányok lehetnek az esetei, hiszen úgy válogatja őket, mint más az alsóneműit. Nem csak Palvin Barbit próbálta becserkészni a fesztivál ideje alatt, a napokban egy másik barna hajú szépséggel is lencsevégre kapták.

A modell néhány héttel ezelőtt még Sri Lankán segítette az egyik jótékonysági szervezet munkáját, május elején azonban hazatért Magyarországra, innen utazott tovább a franciaországi filmfesztiválra.

 

Forrás: Blikk

#Celebklub#palvin barbara#leonardo dicaprio#cannes

Címlapról ajánljuk