Celebklub

Megbüntették Dombóvári Istvánt

rtl.hurtl.hu

2016. május 17. 10:42

A kellemes pünkösdi hosszú hétvége után valószínűleg mindenki tettre készen veti bele magát korán reggel a munkába. Dombi mai ébredése azonban kicsit megtörhette lelkesedését.

A Showder Klub humoristája szerencsére kellő vidámsággal kezelte a kellemetlen szituációt, ami szinte közvetlen azután érte, hogy kipattant a szeme és telefonja után nyúlt.


„Szóljon a fanfár és pörögjenek a dobok a világ legjobb parkoló őrének, aki nálam ma 8.04-kor elérte az egyéni rekordot.
Ismerve, hogy a rendszer mennyi idő alatt áll fel azt kell feltételeznem, hogy a kocsim mellett aludt!
Ahogy felébredtem azonnal küldtem az smst de már késő volt... berohantam az ügyfélszolgálatra ahol közölték, hogy 5 perc a "méltányossági" idő ez pedig ugye 8 perc volt... szaros 3!!!! percen múlott az ominózus 6600 ft!
Amúgy nincs semmi, jogos... nyilván megérdemeltem, a szabály az szabály... befizetem!
Indulnom is kell, mert a taxik éppen a közjóért engedéllyel zárják le a fél fővárost.
Szebb napot és jobban induló hetet kívánok mindenkinek!!!”


Dombi posztjának több okból is hálát adhatunk. Az egyik, hogy felhívja a figyelmünket a parkoló őrök pontos és elhivatott munkájára, ami ugye azt jelenti, hogy jobb velük vigyázni; a másik pedig az, hogy akinek csak annyi volt a problémája ma reggel, hogy ismét kénytelen munkába indulni, az szembesülhet vele, hogy ettől lehetne sokkal rosszabb is a helyzete…


Láttad már Dombi debütálását a Gyertek át szombat este! évadzárójában, ahol átvette Sebestyén Balázs helyét, mint műsorvezető? Ne hagyd ki!

Kattints a képre, és nézd meg a videót!

Forrás: Facebook

 

#Celebklub#dombovári istván#dombi#büntetés#parkolás#Gyertek át! – A Sztárvetélkedő#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk