Celebklub

Megcsalt feleségével pózolt Arnold Schwarzenegger

rtl.hurtl.hu

2016. május 15. 13:55

Valószínűleg sokan emlékeznek a legendás színész négy évvel ezelőtti félrelépésére, amikor is a házvezetőnőjével folytatott titkos viszonyt. Kalifornia állam egykori kormányzója azóta nem találkozott egykori feleségével, most viszont minden megváltozott.

Schwarzi volt kedvese szinte azonnal benyújtotta a válókeresetet, miután kiderült, hogy a férje és a házvezetőnőjük titkos viszonyt ápolnak. Egyes lapinformációk szerint a színész azóta sem írta alá ezeket a papírokat.

Lehet, hogy nem is lesz rá szükség, hiszen az egykori házaspár a 2011-es megcsalás óta újra együtt mutatkozott, méghozzá a Dél-kaliforniai Egyetemen, fiuk, Patrick Schwarzenegger diplomaosztóján.

 

 

 

A büszke szülők szinte az összes közösségi oldalukon megosztották a fotót, így gratulálva – a korábban Miley Cyrussal is kavaró – gyermekük diplomájához.

Az osztrák izomkolosszus a zajos Kaliforniában is megtalálja a nyugalmat, sőt még egy farmon sem esett kétségbe: „találkoztam egy bébi-bivallyal. Éhes volt.” - írja Instagramján, és a fotón mutatja is, hogy milyen lazán szoptatja tejjel a jószágot. Először Mr. Olimpia, aztán Terminátor, később Kalifornia kormányzója lett Scwarzi - és most már farmerként is megállja a helyét.

Forrás: Facebook, Instagram

#Celebklub#arnold schwarzenegger#diploma#megcsalás

Címlapról ajánljuk