Celebklub

Nemes Jeles László hollywoodi nagyágyúkkal bulizott

rtl.hurtl.hu

2016. május 11. 14:07

Az Oscar-díjas Saul Fia rendezője, Nemes Jeles László megérkezett Cannes-be. A rendező az idei filmfesztivál zsűritagja lesz, de előtte még a legnagyobb hollywoodi sztárokkal bulizott.

A világ legnagyobb filmesei közé pontosan egy éve csöppenő magyar rendező kedd délután érkezett meg a francia városba, ahol az egyik luxusszálloda teraszán kapták lencsevégre, igen illusztris társaságban.

Az idei nagyjátékfilmes versenyprogram zsűrijében ott van – a James Bond-filmek sztárja – Mads Mikkelsen, Donald Sutherland és Kristen Dunst is, akivel a magyar filmrendező egyes bulvárlapok szerint már korábban, egy hollywoodi partiban ismerkedhetett meg, most pedig együtt boroztak az egyik cannes-i luxushotel teraszán.

 

 

 

Az új filmjére készülő rendezőnek egyébként óriási elismerés, hogy a cannes-i filmfesztivál zsűri székébe ülhet. A záró gálát május 22-én tartják Franciaországban, ahol Nemes Jeles is dönthet a végső díj sorsáról.

 

A Nemes Jeles László rendezte Saul fia eddig több mint 20 nemzetközi díjat és elismerést gyűjtött össze bemutatása óta. Az Oscar-díjas filmet a televíziónézők először az RTL Klub-on láthatják!

Forrás: MTI

#Celebklub#hollywood#cannes#saul fia

Címlapról ajánljuk