Celebklub

Aurelio világgá kürtölte rosszakaróinak (is) szánt üzenetét!

rtl.hurtl.hu

2016. május 11. 21:46

A VV6 győztese éppen ma ünnepli második évfordulóját, ugyanis 2014-ben pontosan ezen a napon változott meg gyökeresen az élete.

A valóságshow-hős számára nem volt se tabu, se lehetetlen. Szinte nincs olyan ember, aki ne tudná, miről van szó, ha egy mondatban szerepel az életművész neve és a helikopterezés szó. Ha esetleg valaki úgy érzi, már a feledés homályába merültek a képsorok, most felelevenítheti emlékeit, ugyanis Aurelio tényleg mindenét megmutatta a lányoknak…


Kattints, és nézd meg a vágatlan videót!

Nem régiben egyébként a Story Extra operatőrének is szívesen megtanította volna ezt a különös és különleges mozdulatsort. Kattints IDE és nézd meg, hogyan adta volna át tudományát!

Ez hiába volt akkoriban esetleg megbotránkoztató, vagy sokkoló, a srác végig játszotta a szériát. Amikor pedig a műsor véget ért, úgy tombolt, mint egy megfékezhetetlen rocksztár, míg nagymamája zokogott a boldogságtól, hiszen ő lett a VV6 győztese. Most pedig, 24 hónappal később közösségi oldalán idézte fel a mindent eldöntő pillanatot, majd üzenetet küldött jó- és rosszakaróinak egyaránt.

Szerencsés, hogy ennyire pozitív tudott maradni az elmúlt hónapokban átélt nehéz időszak ellenére is. Nemrég megtörte a csendet, és a hosszas hallgatás után a Story Extra kamerájának mesélt az ellene indított büntetőeljárásról és arról, hogy hogyan sikerült átvészelnie a győzelme óta történt kritikus helyzeteket.

Forrás: Facebook

#Celebklub#vv aurelio#vv6#győztes#évforduló#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk