Celebklub

Így lett érett Dombi

rtl.hurtl.hu

2016. május 3. 16:01

Óriási bejelentést tett Dombóvári István, aki nem is olyan rég ünnepelte 38. születésnapját. A népszerű humorista érettségi bizonyítványába nyerhettünk betekintést.

Dombi a Kisdumások forgatása után, szinte azonnal bejelentkezett a Facebook-oldalán, méghozzá élőben. A Showder Klub sztárját igencsak megizzasztották a kisgyerekek, ám részleteket még nem árulhatott el közönségének az új műsorról.

A matek érettségi napján viszont egyáltalán nem fukarkodott a kínos számokkal. A humorista teljes mértékben együtt tudott érezni az idén vizsgázókkal, hiszen ő sem volt korábban az algebra nagymestere, elmondása szerint egy kettes alá érdemjeggyel zárta a középiskolai matematika tanulmányait.

Dombi a legutóbbi Showder Klubban a konditermek tusolóiban kialakult hierarchiát is bőségesen kielemezte. Feltárta a tényt, miszerint a férfiak bizony két kategóriába oszthatók: a 'félénk, egyedül a falnak mutogatom magam' típusú, és a 'mindent elétek dobok' csoportjára.

A kondizáson kívül a meztelen műsorok is szóba kerültek, illetve egy-egy pucér Híradó lehetősége is. De hogy mit gondolhat a rendőr akkor amikor egy részeg azt mondja neki, hogy egy elefánt rúgta be az autója oldalát? A lenti videóból megtudhatod!

Forrás: Facebook

#Celebklub#dombovári istván#dombi#Showder Klub#facebook#érettségi#matematika#matek

Címlapról ajánljuk