Celebklub

Ő Gáspár Evelin eltitkolt pasija!

rtl.hurtl.hu

2016. május 2. 10:47

Véget értek a találgatások, az egyik bulvárlap olvasóriporterének kitartó munkájára sem lesz szükség többé, mindenki megnyugodhat: a Gáspár család legidősebb lánya megmutatta szerelmét a nagyérdeműnek.

Néhány nappal ezelőtt robbant a bomba, miszerint Gáspár Evelint és barátját egy túlbuzgó rajongó órákon át követte és fotózta, majd az infókat egy napilapnak dobta le. Győzike durván kiakadt a kislányáról szóló cikken, és nyomdafestéket nem tűrő stílusban véleményezte az esetet. Hiába minden erőfeszítés és Gáspár Győző felháborodása, Evelin felfedte a szerelmét.

 

 

A photo posted by GE (@evelingaspar) on

 

Ahogyan az már a Hagyjál Főzni! korábbi adásából kiderült, a fiút Tominak hívják és szakácsként dolgozik. Győzike lánya és pasija egy hatalmas virágkosárral pózoltak az Instagramra feltöltött fotón, a kép mellé Evelin ezt írta: #frommylove, azaz a szerelmemtől.

Az egykori showman egyébként fitneszversenyzőként ért el óriási sikereket a minap. Győző Fitmodell kategóriában indult, a versenyt pedig toronymagasan ő nyerte, hiszen nem volt ellenfele. Szó szerint nem volt, csak Győzike indult a kategóriájában. Az énekes az utóbbi időben rengeteget fogyott, a versenyre való jelentkezést pedig hónapok óta fontolgatta már.

 

Győzike elképesztő átalakuláson ment keresztül. 68 kilótól szabadult meg és egy fitneszversenyen is megmérettette magát. Az elmúlt 44 hét nagyon kemény volt számára, de a kőkemény edzés és a szigorú diéta végül meghozta gyümölcsét.

 

 

Tudtad, hogy a Győzike Show összes epizódja elérhető az RTL Most-on? Ha nem, kattints IDE!

 

Forrás: Instagram

#Celebklub#gáspár evelin#gáspár győző#győzike

Címlapról ajánljuk