Celebklub

Kiderült, hogy kivel vásárolt Gáspár Evelin

rtl.hurtl.hu

2016. április 28. 15:27

Győzike elsőszülött lányának szerelmi életétől hangos a magyar bulvársajtó. Az egyik napilap olvasóriportere órákon át figyelte és követte őt, abban bízva, hogy először kapja lencsevégre a híres celebcsemetét és kedvesét.

A botcsinálta riporter egy XV. kerületi hipermarketben botlott Gáspár Evelinbe, aki egy idegen fiú társaságában vásárolgatott. Az illető feltűnően fotózta és követte a lányt, amit természetesen Evelin is észrevett.

A fotó megjelenése után Győzike a Facebook-oldalán adott hangot a nemtetszésének, és egy durva hangvételű posztban véleményezte a lányát követő nőt.

 

„A magyar emberek a saját rosszindulatukba és gyűlöletükbe fognak kihalni, öröm lesz nézni és nevetni közben. Szégyen, ami ebben az országban megy, senkinek semmilyen ember nem jó, nem szimpatikus, de keresett 10 000 forintot a retkes... „

 

– írta a nyomdafestéket nem tűrő bejegyzése alá a dühös édesapa, akit valószínűleg a napilap lesifotósának viselkedése háboríthatott fel ennyire.

Győzikét telefonon értük el, aki nem kívánt nyilatkozni az ügyről, annyit azonban elárult, hogy Evelint egy régi osztálytársával kapták lencsevégre, majd hozzátette, hogy a lánya nem is Budapesten, hanem Luxemburgban él.

Ennek ellenére senkinek sem ajánljuk azt, hogy messzire utazzon Evelin meghódításáért, hiszen a lány már egy ideje kapcsolatban él. Tomiról – Evelin szerelméről – Bea asszony tett említést a Hagyjál Főzni! stúdiójában, amiből többek között az is kiderült, hogy a srác pincérként dolgozik.

Az anya-lánya páros egyébként mindvégig zseniálisan játszott a műsor folyamán, összesen három családot főztek le.

 

Emlékszel még a Gáspár család legjobb pillanataira? IDE kattintva te is letesztelheted a tudásod.

 

Fotó: Instagram

#Celebklub#gáspár győző#gáspár evelin#bea asszony#győzike

Címlapról ajánljuk