Celebklub

Ellenségből barátság? – Szulejmán kulisszatitkok

rtl.hurtl.hu

2016. április 22. 14:30

A híres török sorozatot évekig forgatták, ami azt jelenti, hogy a színészek és a stábtagok olyanná váltak, mint egy nagycsalád. Nem is gondolnánk, de számos munkakapcsolatból igaz barátságok születtek.

Csakhogy megértsük, mekkora munka egy ilyen sikeres sorozatot összehozni, elhoztunk néhány adatot, ami jól érzékelteti ezt:

130 fős stáb, 23 helyszín, 5 oszmán palota, 25 jelmezkészítő, 5000 darab kosztüm, és még sorolhatnánk az adatokat. Viszont arról eddig nem igazán szólt a fáma, hogy hány jó barátság született a Szulejmán készítése alatt.

Nigar és Sümbül, azaz Filiz Ahmet és Selim Bayraktar

Mind a két karaktert imádják a nézők, de az életben is odavannak értük a rajongók. Közvetlenek, kedvesek, így nem is csodálkozunk.

 

 

A photo posted by Selim Bayraktar (@vushidu) on

 

Hürrem és Rüsztem aga, vagyis Meryem Uzerli és Ozan Güven

Róluk számos pletyka született már, többek között az, hogy ami köztük van, az már nem barátság. De a fotó alapján bizton állíthatjuk, hogy megszerették egymást.

 

 

Szulejmán és Ibrahim pasa, azaz Halit Ergenc és Okan Yalabik

Az ő szerepük a mennybe, utána a pokolba repítette a nézőket, hiszen a nagy szövetségből gyilkosság lett. Halit elmondása szerint Ibrahim pasa megöletésének eljátszása megrázó volt a számára, hiszen nagyon megszerették egymást a forgatás során. Okan utolsó jeleneténél mindenki ölelkezve zokogott. Kattintsatok a képre, és nézzétek meg a pasa halálának megható pillanatát.

 

 

 

 

Hatice és Hürrem, vagyis Selma Ergenc és Meryem Uzerli

A két nagy rivális, a filmben folyamatosan egymásnak tett keresztbe, és szívük szerint kikaparták volna egymás szemét. Szerencsére ez csak a szultánákra igaz, mert igazából nagyon jó barátnő lett a két színszésznő.

 

 

A photo posted by Selma Ergec (@selma_ergec) on

 

Mahidevran és Musztafa, azaz Nur Fettahoglu és Mehmet Günsür

Szerepük szerint nagyon erős és szeretetteljes anya-fia kapcsolatban vannak. A forgatás során szorosabb barátság alakult ki közöttük, és pont ezért nem meglepő, hogy Nur Instagramján Mehmet képe jött velünk szembe.

 

 

A photo posted by Nur Fettahoğlu (@eclipsnf) on

 

Nektek ki a kedvenc szereplőtök? Nézd meg a sorozat női szereplőről készített összeállításunkat! Kattints IDE!

Forrás/Képek: Instagram

 

#Celebklub#forgatás#munka#színészet#barátság#példa#karakter#közösség#siker#Szulejmán#meryem uzerli#halit ergenç#sorozat#történelem#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk