Celebklub

Dombi lerántotta a leplet az RTL Klub új műsoráról

rtl.hurtl.hu

2016. április 13. 11:11

Dombóvári István kedd délután titokzatos képet posztolt Facebook-oldalán. A fotón a Gyertek át szombat este! házigazdájával, Sebestyén Balázzsal domborít. De vajon mit csinál együtt a két nagydumás?

Forrás: Facebook/Dombóvári István

„Forgatjuk a Sztárgokartot! Balázzsal most ellenfelek vagyunk, de toljuk ezerrel!”

Az RTL Klub legújabb műsorában, a Sztár Gokart-ban a legnépszerűbb férfi illetve női sztárok sztárok versengenek majd egymással az ország egyik legszebb gokartpályáján.

A pályán a hazai rádiózás két nagyágyúja, Sebestyén Balázs és Bockhor Gábor is megküzd majd egymással. Mindketten nagy szerelmesei az autózásnak, a száguldásnak, de rajtuk kívül ott lesz két másik nagy autós, Vastag Csaba és Baronits Gábor is, akik között óriási verseny várható.

Forrás: Facebook/ Iszak Eszter

Az említett sztárokon kívül versenybe - azaz gokartba -száll még Puskás Péter, Kocsis Tibor, Vastag Tamás, Dombóvári István, Szabó Ádám,Várkonyi Attila és Gömöri Máté. A verseny különlegessége, hogy Gömöri Máté egyébként egy csapatban szerepel majd szerelmével, Polyák Lillával.

A hölgyeknél igazi csemegének ígérkezik a két fantasztikus énekesnő, Wolf Kati és Polyák Lilla küzdelme. Molnár Andrea és Marenec Fruzsi nagy autós hírében áll. De Nádai Anikó, Szabó Zsófi, Iszak Eszter, Balogh Edina, Deutsch Anita és Muri Enikő is nagyon fogadkozik, hogy ott lesz az élmezőnyben.

 

Forrás: Facebook/ Nádai Anikó

A nézők 8 héten át láthatják majd a sztárok küzdelmét a férfiak, illetve hölgyek között az összetett bajnoki címért. A celebek nemcsak egyéniben, hanem csapatban is versengenek, hiszen egy férfi és egy hölgy alkot egy-egy csapatot.

A versenysorozat nagyon sok különleges küzdelmet ígér. A Sebestyén-Bochkor párharcon kívül izgalmasnak ígérkezik a Vastag fivérek párharca, a két X-Faktor győztes küzdelme, de nagy csata várható a remek énekesnők, színésznők, illetve a televíziós műsorvezetőnők között.

A Sztár Gokart szakkommentátora Czollner Gyula, a műsorvezetője pedig Világi Péter lesz, aki egyébként a forgatás közben gokartba is pattant.

Forrás: Instagram/ Világi Péter
#Celebklub#dombi#sebestyén balázs#világi péter#Sztár Gokart#vastag csaba#szabó zsófi#nádai anikó#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk