Celebklub

Senki sem nyaral olyan szexin, mint Taylor Swift és Calvin Harris

rtl.hurtl.hu

2016. március 16. 9:50

Az énekesnő és kedvese félretették a munkát, és pálmafás nyaralást szerveztek maguknak. Nekünk pedig egy csodás fotóalbumot dobtak össze az Insta-oldalaikon.

Azon már rég túl vagyunk, hogy az énekesnő és a DJ egy párt alkotnak, hiszen ez a történet lassan már egy éve tart – konkrétan március 6-án ünnepelték az évfordulójukat tortával, és gravírozott szívmedálokkal. Úgyhogy a Swiftet, állandó jelleggel piszkálók most hoppon maradtak, ugyanis oda a „folyton cserélgeti a pasijait” elméletük.

Ehhez képest, jó ideje először, mindketten szabadságot írtak ki maguknak a rengeteg koncert és állandó turnézás közben, és elutaztak kettecskén egy kicsit.
 

Ha pedig két ennyire szexi ember tenger és pálmafa közelbe kerül, ráadásul telefonokkal, akkor abból csak gigamennyiségű gyönyörű kép és videó születhet. És tényleg!
 

Volt itt minden: romantikus naplemente csókok, bikini-pózolás, játék, cukiskodás és pihenés dögivel. Picit irigykedünk, ezt kár lenne tagadni...
 

És a végére akkor jöjjön egy videó, csak azért, hogy a hangulat teljes legyen: a tanulságos mozgóképből megtanulhatjuk, hogyan lehet a leglátványosabban a habokba csobbanni egy óriási gumimatracról:
 
 

That time when we finally took a vacation. @calvinharris

Taylor Swift (@taylorswift) által közzétett videó,


Forrás: People
Képek: Instagram
#Celebklub#taylor swift#calvin harris#nyaralás#romantika#szerelem

Címlapról ajánljuk