Celebklub

Brad Pitt újra szerelmes – Na, de kibe?

rtl.hurtl.hu

2016. március 11. 15:50

Egy emberként törik össze a szívünk, ha igaz a hír. Az In Touch Weekly magazin szerint Brad és Angelina kapcsolata romokban hever, és a válás gondolata is felmerült. Íme, a szomorú okok sorozata.

 

Az amerikai álompár több mint egy évtizede él boldog kapcsolatban, illetve szép nagycsaládban. A hat elragadó gyerek mellett nem lehetett túl sok idejük egymásra, de nem számított, eddig sikerült minden nehézséget áthidalniuk. Mostanáig?



Brad legújabb forgatása során igencsak megkedvelte csodaszép kolléganőjét, Marion Cotillardot, akivel úgy tűnik, túl jól megértik egymást.



A bennfentesek szerint Angelina minden szempontból féltékeny európai kolléganőjére, és nemcsak a szépségére, hanem a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjáras is. A madarak arról is csiripelnek, hogy Brad egyre nehezebben viseli felesége kiborulásait, féltékenységi rohamait, és már megfordult a fejében a válás gondolata is.



Jolienak az a megrögződése, ha őt is munkaközben csábította el Pitt, akkor ez újra megtörténhet. Ki ne emlékezne arra a hatalmas balhéra, mikor kiderült, Brad otthagyta az akkori feleségét, Jennifer Anistont Angelina miatt.



Egyébként a Jóbarátok sztárja, Jennifer már hét hónapja házas, és ilyen szépnek, kivirultnak talán még sosem láttuk. Elmondása szerint a házasélet a legjobb dolog a világon, emellett imádja a férje, Justin Theroux humorát.


„Szerencsés vagyok, mert Justin a legviccesebb ember, akivel valaha is találkoztam, emellett a legcsodálatosabb, hogy egymáson is tudunk nevetni, ez a fiatalság, és a boldogság kulcsa.”




Mindenképp ki kell hangsúlyoznunk, –  mind Brad, mind Jolie esetében – szebbnél szebb színészekkel dolgoztak már együtt, így reménykedünk, hogy itt csak valami baniális félreértésről van szó.

Forrás: ibitemes
Képek: wordpress,
harper's bazaar, infoShutter
#Celebklub#kapcsolat#család#válás#harmadik#színész#színésznő#oscar-díj#angelina jolie#brad pitt#marion cotillard#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk