Celebklub

Lebukott Katy Perry és Orlando Bloom!

rtl.hurtl.hu

2016. március 3. 10:30

Korábban, a Golden Globe gálán már jól érzékelhető volt köztük az összhang. Az elegáns páros nézése mindent elárult a fotósok számára, akik azonnal észrevették a szikrázó pillanatot.



Majd egy színházban is együtt látták őket, viszont ekkor még nem lehetett pontosan tudni, hogy ezek a találgatások csak véletlen egybeesések vagy tényleg egy párt alkotnak.



Nem kellett sokat várnunk a mindent eldöntő közös fotókra, amik bizonyítékul szolgálnak arra, hogy valóban egy párt alkotnak. Nemcsak a párválasztás miatt irigykedhetünk rájuk, hanem azért is, mert ott ahol ők vannak, az időjárás sokkal barátságosabb.



A Gyűrűk ura Legolasza nem tudta elviselni magán pólóját, gyorsan megszabadult tőle. Vajon Katy hogy bírta ezt a forróságot?



Múlt szombaton, február 27-én kapták lencsevégre a sztárpárt, akik kéz a kézben sétálgattak és kirándultak Hawaii-on. A szerelmesek egy magánnyaralóban szálltak meg, de aktív pihenéssel töltötték idejüket. Például túráztak a Nā Pali Coast Nemzeti Parkban, a Bar Acuda étteremben vacsoráztak és helikopterrel is utazgattak.



képek: Tumblr
#Celebklub#katy perry#orlando bloom#kapcsolat#hawaii#fotók#paparazzi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk