Cápák között

„Amit összeraktatok, az fantasztikus” – Sárospataki Albert szerint a Clary's gin&tonic vállalkozói voltak a legfelkészültebbek

rtl.hurtl.hu

2024. január 31. 11:20

Sárospataki Albert belevetette magát a ginbizniszbe. A Clary's gin&tonic márka megálmodói Czomba Bianka és Beliczay Zsolt nagyon hálásak voltak a befektető bizalmáért és rögtön meginvitálták Zamárdiban található gyárukba. 

Czomba Bianka és Beliczay Zsolt nemcsak a magánéletben alkotnak egy párt, de üzlettársak is. Már régóta foglalkoznak prémium pálinkafőzéssel, azonban a Covid alatt a cégük forgalma meredeken zuhanni kezdett. Bianka ekkor találta ki, hogy jó lenne egy dobozos koktélt is piacra dobni, így született meg a Carly's gin&tonic, ami már több mint 150 kiskereskedés polcain megtalálható. A házaspár 20 millió forintért és mentorálásért cserébe 10% részesedést ajánlott fel a Cápáknak. 


Czomba Bianka és Beliczay Zsolt olyan meggyőzően beszéltek vállalkozásukról, hogy Moldován András már azelőtt ajánlatot tett a házaspárnak, mielőtt szóba került volna a cégük pénzügyi háttere. 

Élő sertést sem eszek, mégis értem azt a bizniszt

– mondta Moldován András. 

A befektetők közül azonban több Cápának is felkeltette az érdeklődését Zsolték terméke, így a vállalkozóknak nem volt egyszerű meghozniuk végső döntésüket. 

#Cápák között#Videó#balogh levente#lakatos istván#balogh petya#orbók ilona#moldován andrás#gin#sárospataki albert#dr varga eszter

Címlapról ajánljuk